Afla daca ai incredere in prorpia persoana

O doza de incredere este necesara mereu; pentru ca te va tine in priza, pentru ca te face sa mergi mai departe desi nu a fost asa cum credeai si sperai. In lumea care totul pare mai fragil, dezamagirile sunt mai dese si tot  mai multe trebuie sa ne mentinem pe o linie de plutire. Depresia este boala secolului si face tot mai multe victime pentru ca oamenii pun mai mult accent pe bunuri decat pe ce pot sa faca sa iasa din impas.

Dar viata nu e roz mereu. Sa ai incredere in tine nu inseamna sa crezi altceva decat realitatea pe care o ai si o traiesti. Sunt lucruri care nu depind de tine sa se intample insa de tine depinde modul in care vei interpreta si vei lua totul.

Concentrare si plan

Ai nevoie de o analiza a faptelor. Cu o lista de prioritati in fata ta ai nevoie sa te gandesti ce merge si ce nu merge. Pentru ca mergand haotic pe un drum nu este exclus sa te simti la fel. Conteaza sa stii pe ce sa pui accent si ce conteaza pentru planurile tale de viitor.

Cunoaste-te pe tine

Orice om are slabiciuni si defecte. Din ele poti insa sa scoti ceva bun. Gandeste-te mereu la ce bun sa fii asa si daca dintr-un aspect mai putin placut reusesti sa contribui la personalitatea ta cu ceva totul spre bine. Cunoaste-te pe tine pentru a sti pe ce sa te bazezi cand vine vorba de un alt task. Altfel vei munci pentru nimic.

Invata din greseli- ale tale si mai ales ale altora

Cu bune cu rele intreaga viata este o aventura in care tindem spre mai bine. De vreme ce stii ce ai patit ar trebui sa iei aminte insa nici ceea ce patesc cei din jurul tau nu este de exclus. Sunt lectii de viata pe gratis!

Published by admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.