In demersul tau de a-ti gasi un loc de munca bine platit, adecvat domeniului tau de studii si competentelor tale, trebuie sa stii cam ce anume se cere pentru fiecare domeniu de activitate in parte, pentru a te descurca atunci cand vine vorba de a aplica pentru un job. Pentru fiecare categorie de job in parte, trebuie sa stii ce anume se cere, care sunt aptitudinile si abilitatile pe care recrutorii le cauta atunci cand vor sa angajeze o persoana noua pe un anumit post vacant, ca sa fii pregatit si sa vezi exact in ce domeniu de activitatete incadrezi si cam care ar fi sansele sa fii contactat in vederea unui interviu.

RELATII CU CLIENTII

Abilitatea de a comunica oral si scris cu clientii, cu oamenii in general, este poate cea mai importanta caracteristica atunci cand vine vorba de relatiile cu clientii. Trebuie sa fii rabdator, convingator, amabil, calm in situatii de stres, dar si spontan si mereu pe faza atunci cand vine vorba de dorintele si cerintele celorlalti. Trebuie sa fii flexibil, persuasiv, sa ai auto-control,sa fii abil de a iesi din situatii conflictuale si sa rezolvi probleme create pe loc si cat mai eficient.

Echipament

In cazul in care chiar iti doresti sa iti faci o afacere in mediul online nu trebuie sa uiti de site-ul sau platforma de care vei avea nevoie. Acum, va trebui sa apelezi la o firma specializata care sa te ajute in demersurile online. De exemplu, It Exclusiv este o firma specializata prin intermediul careia veti reusi sa va faceti un site bun, usor accesibil pentru potentialii clienti. In plus, aici veti gasi toate serviciile de care aveti nevoie de indata ce va doriti sa va deschideti un magazin online.

 IT

Angajatorii cauta persoane cu spirit auto-critic, gata de a-si depasi oricand limitele, dar mereu informati si pusi la punct in cele ce priveste domeniul. Bineinteles ca trebuie sa ai cunostinte legate de softuri, programe, sa detii competente tehnice, sa fii un as in lucrul cu calculatoarele si sa stii toate componentele si programele ce pot avea legatura cu domeniul IT. Trebuie sa fii mereu capabil de a lucra sub presiune, de a satisface dorintele clientilor, sa ai abilitati bune de comunicare si relationare cu cei din jur: colegi, sefi, clienti. Persoanele interesate de acest domeniu trebuie sa stie sa lucreze in echipa, dar sa aiba si abilitati de leardership.

Published by admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.