Aplicatii folositoare ale Smart-phone-uri

Pentru cei care detin telefoane inteligente este foarte usor sa-si organizeze viata, activitatile de zi cu zi si sa se descurce cu tot ceea ce au de facut in timpul liber, tocmai pentru ca aplicatiile de care dispun pe telefonul lor sunt foarte practice si eficiente.

MyFitnessPal – Calorie Counter pentru Android

Daca incerci de ceva timp sa slabesti, exista o regula de aur pe care trebuie sa o urmezi neaparat. Trebuie sa mananci mai putine calorii decat arzi. O aplicatie ce iti va numara caloriile rezolva cel putin o parte din aceasta ecuatie prin faptul ca iti permite sa urmaresti exact cate calorii ai consumat pe timpul unei zile, incepand chiar cu micul tau dejun, cea mai importanta masa a zilei.

MyFitnessPal asigura cea mai mare baze de date referitoare la caloriile felurilor de mancare din toata lumea, asta din toate aplicatiile existente, permitandu-ti astfel sa introduci cu rapiditate numele mancarurilor pe care le-ai consumat pentru a afla valorile de calorii corespunzatoare pentru cantitatile de hrana consumata. 

Pe langa faptul ca iti urmareste numarul caloriilor pe care le contine mancarea consumata, tine de asemenea si evidenta caloriilor consumate prin activitate fizica, redandu-ti astfel un grafic progresiv si usor de analizat care te ajuta in incercarea ta de a te mentine in forma.

MyNetDiary – Food Diary and Calorie Tracker pentru iPhone

Proiectat drept calculator de calorii pentru iPhone, aceasta aplicatie dispune de asemenea de o baza de date ce poate enumera pana la 590.000 de feluri de mancare si de alimente. Pe langa faptul ca poate numara numarul de calorii pentru anumite ingrediente, aceasta aplicatie merege si mai departe de atat, putand chiar scana codul de bare al produselor alimentare pe care le poti cumpara din magazinele alimentare.

Modulul sau de exercitii fizice, cu o baza de date de peste 500 tipuri de exercitii, iti va permite sa folosesti doar cateva atingeri pentru a inregistra foarte usor numarul caloriilor pe care le vei arde cu ajutorul activitatii fizice.

Fiecare parte din navigatorul acestei aplicatii reprezinta o adevarata placere cu care te poti delecta. Tot ce tine de mancarurile tale preferate si pana la exercitiile tale fizice pe care le practici in mod normal pot fi marcate ca favorite si inregistrate in memoria telefonului, pentru eventuale viitoare intrari.

Published by admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.