Un studiu recent legat de smartphone-uri a dezvaluit faptul ca oamenii isi verifica telefoanele inca de dimineata, de cum se trezesc, si uneori si seara cand se trezesc din somn din cand in cand. S-a mai dezvaluit si faptul ca o mare parte dintre utilizatorii de smartphone-uri folosesc cel putin o aplicatie pentru telefonul lor, dar si ca multi altii folosesc o gramada de aplicatii foarte variate pentru telefon.

Alarm Clock Xtreme (Android)

Alarm Clock Xtreme este o aplicatie fantastica care iti permite sa iti personalizezi foarte tare alarmele. Oferindu-ti caracteristici ca un trezit usor(alarma cu un sunet usor ce creste pe masura ce suna), vibratie mai puternica sau mai tare pentru o trezire ca la carte sau o alarma puternica ce se repeta atunci cand esti prea somnoros si incapatanat sa te trezesti la timp. Aceasta aplicatie iti permite sa iti petreci de la 5 la 10 minute din timpul tau odata ce te vei trezi pentru a-ti putea face rutina de dimineata si pentru a pleca la lucru treaz de-a binelea si revigorat.

Wave Alarm (iPhone)

USP-ul de la Wave Alarm se refera la cum poti utiliza un fel de val ca gest pentru a pune pe mut sau pentru a inchide alarma de dimineata, fara a trebui de fapt sa atingi telefonul. Cu atatia oameni care se enerveaza si vor sa inchida telefonul cat mai repede pentru a nu mai face galagie si pentru a avea parte de inca ceva timp de somn, Wave Alarm\ iti asigura o modalitate noua si simpla de a-ti da pe mut sau inchide alarma, inainte de a te trezi si pleca la activitatile zilnice.

AccuWeather (Android)

Aceasta este o aplicatie pentru vreme grozava, capabila de a-ti administra la timp si pe loc rapoartele de vreme, localizate chiar pe strada ta. Cu o caracteristica super ca MinuteCast, doar trebuie sa activezi notificarile si aceasta iti va spune pe loc vremea, pentru a vedea cum sa te imbraci sau daca sa mai mergi sau nu acolo unde vroiai in ziua respectiva.

Published by admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *