Gustul aventurii vine odata cu incercarea jocurilor moderne, care promit pe langa timp petrecut impreuna cu cei mai buni prieteni si colegi si un timp distractiv, insotit de creativitate, suspans, timp de evadare sau gasirea celor mai bune indicii pentru a descoperi misterul.

Un joc de aventuri plaseaza jucatorul intr-o lume incredibila, intr-o lume in care nici macar cele mai moderne gadgeturi nu isi mai gasesc locul, ceea ce face ca protagonistul sa conduca o lume fictiva, o lume plina de indicii si reguli, enigme si dorinte de evadare dintr-un loc ca un labirint virtual.

Distractie si relaxare in Iasi

Iasiul este un oras care promite multe locuri de distractie, de relaxare, dar si de momente unice impreuna cu cei dragi, fie ca este vorba de rudele din familie, de colegii de la scoala sau de colegii de la facultate. Nu de curand s-a deschis un loc plin de aventura, denumit Escape Room. Dupa cum ii spune si numele, reprezinta un loc in care se impune evadarea dintr-o camera inchisa, intr-un timp alocat de 60 de minute.

In realitate, Escape Room din Iasi este o lume de fantezie. Este o lume in care se utilizeaza magia imaginatiei, creativitatea, jocul matematic, dar si dezlegarea de indicii menite sa deschida la randul lor lacate cu informatii vitale pentru eliberare. Aventura remarcabila inseamna munca in echipa, inseamna dibacie si de multe ori inseamna stimul la situatii inedite, situatii care necesita un ochi vigilent, o minte deschisa si posibilitatea de a transcrie mesajul corect.

Pentru cei care isi doresc un moment de distractie impreuna, pot forma grupuri de 3 sau 5-6 persoane si pot regasi informatii de contact Escape Room Iasi in cateva secunde cu un singur click pe motorul de cautare. A scapa de rutina inseamna a scapa de stres si a primi in brate o ora petrecuta in compania prietenilor, fiind si cel mai bun mod de a-i cunoaste pe acestia si de a fructifica prietenia.

Escape Room Iasi intretine distractia

Distractia prinde o alta forma de cand Escape Room Iasi si-a facut aparitia si pune la incercare ingeniozitate in trei camere pline de capcane, indicii, lacate si secrete ascunse in spatele usilor, camere denumite Comando, Inferno si Mysterious Budoar. Camerele sunt tematice  si cuprind jocuri distractive, iar daca iti demonstrzi si inteligenta atunci ai posibilitatea sa castigi si 1000 de lei. Nu mai sta pe ganduri, ia-ti prietenii si evadeaza cat mai repede din mrejele misterului. Strategia ta pentru o zi incarcata este sa iti programezi o ora de aventura prin contact Escape Room Iasi, sa te distrezi gasind indiciile si solutiile pentru a evada din camera obscura.

 

Published by admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.