Mallul este un loc de reunire, de amuzament, de petrecere a timpului liber, de socializare, de cumparaturi dar si de intalnit marea dragoste, daca este sa vorbim despre aproximativ toate calitatile sale. Aici totul este posibil, atata timp cat iti doresti-este un loc fermecat.

De obicei, fiecare mall are propriul „food court”, locul unde poti manca si savura orice ti-ar trece prin cap, de la mancare traditionala, la fast-food, sucuri naturale, inghetata, prajituri, dar si mancare cu iz specific altei natiuni indepartate.

Pe langa mancarea ce iti este asigurata atata timp cat ti-o cumperi si bautura la discretie, in acelasi mod procurata, si alte nevoi de baza iti sunt satisfacute oarecum si in mare parte. Siguranta iti este inclusa, pentru ca fiecare mall are oameni de paza si camere de supraveghere la tot pasul.

Daca stam bine si ne gandim fiecare nevoie prezenta in piramida lui Maslow este suficient de bine satisfacuta de acest centru comercial, de acest oras in miniatura, furnicar de oameni cu dorinte si necesitati diferite.

Prima, nevoia de auto-realizare poate fi indeplinita prin simplul fapt ca un individ lucreaza in mall si ii place acest lucru, asta a vrut sa faca de foarte mult timp si cand in sfarsit a reusit acest lucru este foarte incantat si realizat pe acest plan.

Urmatoarea pe lista de nevoi este nevoia de stima si statut si respect, pe care o poti obtine prin ingrijirea de aspectul tau fizic prin programarea la vreun salon de cosmetica, la coafor sau la alt centru de infrumusetare prezent in mall. Insa, si mai bine de atat, nevoia de stima si respect se poate obtine prin afirmarea in cadrul vreunui concurs sau festival organizat de catre conducerea mallului pentru tinere talente etc.

Nevoile sociale, asa cum iti poti da seama cu usurinta, sunt satisfacute de statul cu prietenii pur si simplu prin mall, umblatul prin magazine la cumparaturi, intalnirile la o cafea cu amicii, vizionarea vreunui fiilm care sa va placa la toti sau pur si simplu servitul mesei in zona cu mancare.

Nevoia de securitate am mentionat-o mai sus iar nevoile fiziologice care sunt poate cele mai arzatoare pot fi satisfacute si ele foarte usor. Foamea si setea merg mana in mana cu localurile si restaurantele de peste tot din mall, dar si de supermarketurile incluse.

Nevoia de somn sau de odihna poate fi satisfacuta de catre saloanele de relaxare din mall sau de scaunele de masaj intalnite la tot pasul peste tot. Pentru alte nevoi fiziologice mai arzatoare exista binenteles si bai pentru ambele genuri iar alte nevoi nu ste numaidecat a fi indeplinite in cadrul unui mall.

Published by admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.