Ce inseamna vacantele cu copii

Masina cu copiiCalatoritul cu copii mici are o multime de provocari. De la plangerile aproape constante in a nu fi confortabili si a fi insetati pana la nevoia neincetata de a vedea fiecare baie de pe drum, este o minune ca cineva reuseste sa supravietuiasca. Dar toata lumea face acest lucru, fiindca vacantele in familie sunt distractive. Ar trebui sa fie distractive nu-i asa?

Deseori ceea ce ar putea fi amintiri grozave sunt umbrite de stresul din a pastra copii din a se ucide intre ei. Nu iti voi spune ca pot sa fac o calatorie lunga cu masina sau cu avionul placuta sau sa te invat sa canti melodii fericite pe scaunul din fata pentru a-ti imparti bucuria.

Toate aceste lucruri sunt niste prostii. Ceea ce poti incerca sunt cateva lucruri care ar putea face o portiune de vacanta pe care o petreci restrans intr-un spatiu mic cu copiii suportabili.

Acesta este cel mai bun lucru la care cineva poate spera, la suportabili, cand vine vorba de o calatorie cu copii. Unii oameni au mentalitatea ca intreaga vacanta trebuie sa fie plina cu raze de soare si curcubee. Zic sa salvezi toate aceste lucruri pentru destinatie si sa fii fericit cu un sens cel putin relativ de calm pe drum.

Incarca-ti telefonul. Inainte sa pleci, intra in magazinul de aplicatii si incarca-ti telefonul cu jocuri pentru copii. Sunt o multime de jocuri gratuite care iti vor tine copiii ocupati pentru cateva ore. Chiar daca trebuie sa cheltui 2 dolari pe un joc care ii place unui copil, merita. Ca si rezerva, pune si cateva filme. Iti spun, emotia de a tine telefonul parintelui este un fior pentru copil, sa fie plin cu activitati este si mai bine. Apropo, adu-ti castile daca nu vrei sa auzi versurile jocului SpongeBob timp de ore intregi de-a lungul drumului.

Published by admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.