Mergi la manichiura si pedichiura

Mai mult ca sigur nu iti va trebui sprijinul sau compania cuiva pentru a face aceste lucruri. Pana la urma este vorba despre corpul tau, persoana ta, si asta este tot ce conteaza. Plus de asta, este ceva relaxant, binemeritat si de care ai nevoie dupa o vreme in care ai muncit din greu si nu ai mai apucat sa faci ceva si pentru tine.

Iesi la o alergare

Am prietene care se descurca de minune la a-si intretine corpul cu ajutorul sportului de unele singure. Fie ca alearga, fie ca fac exercitii fizice sau alte masaje care sunt de mare ajutor, acestea se intorc intotdeauna de la activitatile lor mai fericite, mai plen de viata si mai ebergizate.

Este grozav sa iti pui pe tine niste haine potrivite de alargare, sa-ti iei telefonul cu castile sau iPod-ul cu tine in care ai facut in prealabil niste playlist-uri cu muzica favorita, si sa te apuci de alergat seara intr-un parc sau pe un stadion deschis pentru asa ceva.

Mergi la expozitii

Ti-ai dorit de mult timp sa mergi intr-un muzeu mai putin cunoscut si sa vezi expozitii de lucrari de arta mai noi sau mai iesite din comun? Atunci, fara a lua in considerare compania, adica prietenii care ti-au promis de atat timp ca vor veni cu tine si nu au mai facut nimic in sensul asta, iesi intr-o zi din casa, urca-te in autobuz sau mergi pe jos si intra in acel muzeu despre care ai vazut ca mentine recent o expozitie atractiva.

Fa-ti o serie de selfie-uri

Cate un selfie isi face toata lumea din cand in cand, insa mai multe selfie-uri odata in diferite locuri si afisand diferite expresii faciale nu isi face chiar toata lumea. Si fiind singur cand vei face aceste lucruri, nu vei fi nevoit sa asculti de criticile si parerile nimanui. Super!

Published by admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *