Ce sa nu accepti la un partener

Pe principiul ca avem o viata prea scurta pentru a ne complica viata si a suporta situatii care nu ne fac placere sunt situatii greu de digerat la partenerul de viata. Unii nu suporta sa fie mintiti, altii sa fie inselati. Este cert ca nu ne plac compromisurile insa dincolo de acestea exagerarile de orice fel ne scot din minti.

Ce nu poti suporta din partea partenerului. Greu de spus pana cand nu ajungi sa te confrunti cu situatii care sa iti scoata in evidenta unele aspecte insa cu certitudine ca nu iti va placea sa:

  • Prea multe secrete in telefon. Sau nu insa nici nu stii ce sa mai crezi. Cand nu ai nimic de ascuns nu ai nimic impotriva ca partenera sa iti vada si ea mesajele. Cu permisiune pana la urma insa exagerarile de orice fel sunt un semn de intrebare. Blocheaza, il ascunde, il poarta mereu dupa el parca ar detine cele mai importante si ascunse aspecte din viata sa.
  • Te fereste de ochii lumii sau chiar de cei ai familiei. Femeile au mereu pretentia de a fi introduse in familie cand relatia incepe sa devina serioasa. Din varii motive nu se intampla mereu acest lucru, ceea ce clar iti da de banuit. De ce sa nu te cunoasca cei din viata sa?
  • Comparatia cu mama. Se spune adesea ca obsinuim sa ne alegem partenerii in functie de parinti. Asta nu inseamna ca trebuie sa te compare cu masa sa, fie de bine fie de rau. Mai rau este cand tu esti pusa intr-o lumina proasta in defavoarea zeitei, mamei.
  • Te cauta cand are chef. Pe principiul una calda una rece doar ca sa te tina in priza nu merge. Pentru ca daca se incearca o relatie serioasa in viata nu pui pauza pana cand ai chef sa rezolvi o situatie.

Si lista ar continua. De la frecventele intalniri cu fosta de parca ar imparti inca bunuri cu ea si pana la un comportament parca lipsit de decenta sa pui stop unei relatii nu trebuie sa dureze pana cand vei digera toate aceste situatii.

Published by admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *