Iubitul tau vorbeste despre fosta lui suficient incat sa iti dai seama ca nu are de ascuns nimic de tine, dar nu atat de mult incat sa te faca sa ridici semne de intrebare legat de sentimentele lui pentru aceasta. Exista o cantitate perfecta de a vorbi despre un fost sau o fosta, dupa care sa iti dai seama ca al tau nu face altceva decat sa mentina o relatie amicala si nu conflictuala cu ea.

Iubitul tau face mici chestii dragute pentru tine pe durata zilei, lucruri care iti demonstreaza cat de mult tine de fapt la tine. Cum ar fi sa-ti dea mesaje dupa ce ai avut parte de o sedinta importanta la munca sau pur si simplu doar intrebandu-te cum esti azi. Si de asemenea te suna in fiecare seara inainte de a dormi. Si mai face si alte cateva lucruri dragute care te pot face sa te consideri o mica norocoasa.

Iubitul tau nu ascunde relatia voastra de nimeni, aici incluzand-o si pe fosta iubita, el este mandru ca se afla intr-o relatie cu tine. Tipul nu se furiseaza de nimeni si nu tine statutul vostru de cuplu ca pe un lucru secret. Binenteles ca asta nu inseamna ca ii da totusi fostei lui iubite toate detaliile, dar mai mult ca sigur nu va pretinde ca este singur atunci cand vorbeste cu ea.

Aveti niste glume intime doar ale voastre si un limbaj pe care il cunoasteti doar voi doi, si nimeni altcineva. Ea nu va sti niciodata ca voi folositi unul pentru altul un nume de Pokemon drept termeni de alint.

El alege sa fie cu tine. Putea sa fie inca cu ea sau singur, sau sa faca sex cu un obiect casnic! Dar nu face niciunul dintre aceste lucruri pentru ca el vrea sa fie cu tine.

Published by admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.