Ce sacrificii fac femeile pentru a obtine frumusetea

Am ajuns sa traim vremurile in care femeile ar da orice pentru a-si schimba aspectul fizic si mai cu seama ca sunt dispuse sa reziste atat la lovituri de buget insa si la dureri greu de dus. Desigur ca este un cerc vicios de vreme ce si barbatii admira, si ei asta cauta si asta se stabileste ca un trend si o linie de urmat.

Daca a mari bustul cu proteza de silicon era la un moment dat ceea ce avea sa fie dorinta suprema a femeilor mai nou modificare bustului cu ajutorul unei simple injectii este ceea ce se doreste. Metoda pare mai simpla insa si efectele sale sunt de scurta durata. Este vorba de o injectie cu solutie salina care se pare ca face minuni.

Presupunem ca printre altele acea substanta salina face acumulare de apa, duce la o retentie si ca efect al acestui fapt zona bustului se mareste. Efectul este vizibil, este simtitor insa trece in 24 de ore. Fata de cazurile in care se introduce acel silicon ca si material strain in corp o injectie pare o metoda mai rezonabila de a avea mandria unui bust deosebit.

Nu ne gandim insa si la partea de superficialitate? Cunoastem ideea de sani mariti doar pentru bucuria unor clipe. Ca in Cenusareasa ce la miez de noapte avea sa se transforme interventia de acest gen nu tine prea mult. Si totusi te costa, de la un minimum de 4oo de euro.

De incercat sau nu. Desigur, daca cereri sunt totul merge pe banda rulanta la cabinetele de profil. Doritoare sunt cum au fost si de la bun inceput cand s-a stabilit un astfel de trend- povestea este de fapt hilara si se refera la faptul ca injectiile de acest gen aveau sa fie partea demonstrativa inainte de operatie. Iata insa ca au luat locul operatiilor in sine.

Published by admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.