Oricine isi doreste sa aiba un corp musculos, bine sculptat, definit si tonifiat. Fie ca esti mai slab sau mai gras, iti doresti acest lucru. Trebuie sa stii ca pentru a obtine corpul pe care ti-l doresti trebuie sa investesti multa dedicare, pasiune si timp in acest lucru. Daca esti pregatit pentru acest efort sustinut de a obtine corpul dorit, iti oferim cateva sfaturi care te vor ajuta.

Desi metoda propusa este cea mai rapida si usoara, trebuie investita multa munca si eforturi pentru ca visul unui corp perfect sa se transforme in realitate. desigur, vorbim aici despre antrenamentele cu greutati. Va trebui sa te inscrii la o sala care sa aiba echipamente diverse unde sa iti poti lucra toate grupele de muschi, sau iti poti cumpara astfel de echipamente si sa te antrenezi acasa.

Antrenamentele cu greutati reprezinta modalitatea cea mai rapida de crestere a masei musculare si de scadere a grasimilor. Astfel va trebui ca zilnic sa te antrenezi minim o ora pentru a avea rezultatele asteptate.

Seturile de repetari – se impune ridicarea de greutati in seturi de repetari, in functie de capacitatea fiecaruia. Poti face 3 seturi de cate 15 repetari, 4 seturi de cate 10 repetari, aici alegerea este a ta. Treptat va trebui sa cresti si greutatile, pentru a putea creste si masa musculara, sau, dupa preferinte, vei putea adauga inca un set de repetari la fiecare antrenament.

Ridicarea greutatilor trebuie facuta rapid, insa pentru un impact maxim si rezultate bune eliberarea trebuie facuta incet. 2-3 minute de repaos trebuie luate dupa fiecare set, iar grupele de muschi lucrate trebuie sa fie diferite in fiecare zi, in asa fel incat – spre exemplu – in timp de o saptamana sa fie lucrat tot corpul.

Daca nu ai posibilitatea sa te inscrii la o sala de forta, poti face exercitii si acasa, chiar fara greutati, folosindu-te de greutatea propriului corp pentru antrenamente. Astfel poti face zilnic flotari, abdomene, genuflexiuni sau tractiuni, in seturi, dupa cum am mentionat si anterior.

Regimul alimentar, hidratarea si odihna sunt alte elemente cheie de care trebuie neaparat sa tii cont in cazul in care iti doresti o remodelare corporala. Suplimentele pot fi si ele de ajutor, insa cea mai sigura cale si care ofera rezultatele cele mai durabile este cea naturala; astfel nu iti ramane decat sa te hotarasti si sa te mentii mai apoi.

Published by admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *