Cei mai frumosi ani – facultatea

Ti-ai vazut scoala viselor la televizor sau in pamflete, acolo a inceput dragostea. Dosarul complet preluat de catre secretara la inscriere, vizitele si noptile tarzii in care te gandeai unde sa mergi la facultate au fost doar o joaca. In final, te-ai hotarat sa mergi la o anumita facultate si asa a inceput relatia voastra.

Ultimii patru ani(mai multi sau mai putini) au avut urcusurile si coborasurile lor, dar mai presus de toate au fost binecuvantati. In orice caz, este timpul sa treci mai departe. Asadar, cum vei alege sa te desparti de facultate intr-un mod sanatos pentru tine si fara pareri de rau?

Hai sa recunoastem. Daca din noroc nu ti-ai gasit jumatatea in timpul facultatii, anii tai au fost un sac de trucuri, combinatii, despartiri, relatii de lunga sau scurta durata, inselari si multe alte lucruri pe care le dezvalui altor oameni ca facand parte din exprienta maxima pe care ai acumulat-o in timpul facultatii.

Uneori anii de facultate au fost grozavi si distractivi, alteori au consistat in cele mai ingrozitoare momente din viata. Oricum, din cand in cand trebuie sa mai si privim in calendar, apoi in oglinda si sa ne reamintim singuri ca timpul a trecut si ca am mers mai departe(speram).

Acestea fiind spuse, incearca sa te impaci cu oamenii care te-au dat peste cap. Binenteles, e posibil sa nu te mai vezi cu ei dupa absolvire, insa nu-i asa ca iti vei dori acea apropiere sa exista mereu intre voi? Iti va trebui ceva timp si curaj, insa va merita.

Trimite acel „buna” ciudat intr-un mesaj sau un mesaj pe facebook. Sparge gheata si lasa ca lucrurile sa vina de la sine. Fii matur, elibereaza-ti sentimentele si apoi da drumul la ceea ce vrei sa zici. Nu trebuie sa fiti prieteni foarte buni, nici nu trebuie sa va promiteti ca veti iesi foarte des de acum incolo. Este important doar sa-ti eliberezi constiinta si sa spui ce ai pe suflet.

Published by admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.