Complimente insuportabile de catre barbati

Barbatii pot fi la fel de sofisticati ca si femeile uneori. Sunt suparaciosi si interpreteaza fiecare vorba a ta. Si din firea lor femeile stiu sa complice totul. Chiar si cand incerci sa spui ceva ce sa para a fi de bine pe principiul faptelor bune ce nu raman nepedepsite ai dori sa eviti anumite complimente.

Iata o lista a complimentelor pe care barbatii nu doresc sa le auda:

  • Este dovedit pana la urma faptul ca un barbat se misca mai greu, mai incet decat o femeie. Asta nu inseamna ca ei nu au intentii bune astfel ca nu ar trebui sa ii spui ca in ritmul sau tu vei putea termina mai repede treaba. Apreciaza cel putin ca isi da interesul.
  • Esti dragut. Nu, nu barbatii nu isi doresc sa fie comparati cu baieteii. Sau cu un catel dragut. Un astfel de cuvant ii duce cu gandul la ceva feminin, la ceva micut si incantator. Ori ei doresc sa se impuna, sa se afirme.
  • Multumesc ca ai incercat, dar eu fal lucrurile altfel. Nu, nu a incercat ci chiar a facut ceva. Lasa perfectiune plictisitoare si apreciaza ceea ce face. Poate ca nu vei putea suporta asta si vei rearanja totul insa conteaza ca te-a ajutat.
  • Singura persoana cu care poti vorbi. Nu, barbatii nu doresc sa poarte pe umeri prea multa emotie si implicatie din acest punct de vedere. Ori acesta se va simti mai bine daca ii vei spune ca stie sa asculte si sa te inteleaga. Unicul in acets caz nu merge.
  • Uimita ca putut rezolva o problema in casa? Niciodata. Asteapta laude ca un copil ce si-a facut temele. Isi doreste sa fie apreciat pentru asta si ii creste orgoliul pentru asta. Dar se va simti lezat cand te arati surprinsa ca a putut sa faca ceva.

Una peste alta un barbat se complimenteaza mai rau. Insa cand o vei face nu te gandi ca este pe aceeasi lungime de unda cu prietenele tale, insa nu aborda nici un stil prea dur.

Published by admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.