Exista numeroase teorii ale conspiratiei. Aceste teorii variaza de la asasinate celebre, moartea a unor celebritati celebre si pana la problemele economice curente. Unele teorii au la baza o documentatie foarte bine intocmita cu unele dovezi rezonabile, in timp ce altele sunt teorii simple care cauta sa explice ca unele conspiratii nu au niciun fel de raspuns.

Teorii ale conspiratiei istorice de top care au fost indelung dezbatute.

Elvis Presley inca este in viata. Se sustinea ca Elvis ar fi inca in viata si si-a inscenta moartea pentru ca a dorit sa scape de unele probleme din viata sa. Cu toate acestea, exista unele dovezi prezentate de catre teoreticienii conspiratiei care fac ca acest lucru sa para a fi adevarat. Primul lucru este ca cel de-al doilea nume al starului este scris pe piatra de mormant ca ”Aron” si nu ”Aaron”, asa cum il chema cu adevarat. In timpul inmormantarii sale, varul sau a sustinut ca Elvis arata diferit, si ca pielea parea a fi putin umeda. Acest lucru ar putea sugera ca trupul sau nu era real, ci unul realizat din ceara. Asadar, ori regele Rock`n`Roll nu a murit, ori fanii nu pot sa accepte ca idolul lor a incetat din viata.

Teoria petrolului este menita sa abordeze o problema actuala a societatii, care se petrece in prezent si care determina o crestere a pretului petrolului. Aceasta teorie sugereaza ca exista o rezerva uriasa de petrol care este inca neexploatata. Preturile crescute nu se datoreaza lipsei acestei resurse, ci pentru ca marile companii producatoare de petrol au dorit sa profite de acest lucru, inainte ca oamenii sa afle ca mai exista combustibil pentru inca cel putin 100 de ani.

Disparitiile din zona Triunghiului Bermudelor. Aceasta zona este un triunghi imaginar a caror varfuri se afla in Miami-Florida, San Juan-Puerto Rico si intr-o insula numita Bermude. Triunghiul este celebru pentru disparitiile de nave si numeroase accidente de avion. Adeptii teoriei conspiratiei sustin ca exista ceva supranatural care atribuie acestei locatii disparitiile misterioase.

Cea mai celebra conspiratie este cea care revine situatiei dintre Iisus si Maria Magdalena, aceasta fiind o conspiratie foarte populara dupa ce bestseller-ul ”Codul lui da Vinci” a abordat acest subiect. Conform acestei teorii, se pare ca Iisus si Maria Magdalena au fost casatoriti. Pasiunea lui Isus a stranit gelozie in randul discipolilor sai, deoarce el are mult mai apropiat de Maria Magdalena decat fata de ei.

Published by admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.