Rosiile sunt niste legume foarte delicioase, aspectuoase si pline de beneficii pentru sanatate, pentru ca sunt pline de tot felul de nutrienti, antioxidanti, vitamine, potasiu si fier, toate elementele de care avem nevoie pentru ca organiscmul nostru sa functioneze asa cum trebuie. Tot ceea ce trebuie sa facem noi este sa le consumam in fiecare zi.

Daca incerci sa scapi de acele cateva kilograme in plus, asigura-te ca vei include rosii in dieta ta zilnica. Acestea sunt foarte reduse in grasimi si nu contin colesterol. Rosiile contin, insa, o multitudine de fibre si de apa, asadar te vor ajuta sa fii pe deplin satul dupa ce le vei fi mancat, fara a te aproviziona cu cantitati de calorii.

Poti manca tomate asa cum se regasesc ele in natura, in stare pura sau le poti adauga in salatele, fierturile tale, si in alte feluri de mancare care sunt bune pentru dieta ta. Fie ca sunt proaspete, coapte de soare, mai putin suculente, facute piure sau stoarse pentru suc, ia in considerare adaugarea a cat mai multe rosii in dieta ta zilnica si profita de toate beneficiile pe care ti le ofera.

Iubesti tomatele? Stiai despre aceste beneficii pe care le pot aduce ele sanatatii sau mai cunosti si altele? Stiai ca datorita prezentei unor agenti anti-inflamatori in aceste legume, poti calma durerile cronice? Persoanele care sufera in mod frecvent de dureri oarecum moderate sufera de fapt de inflamatii.

A consuma un pahar de suc de rosii pe zi te poate ajuta la reducerea factorilor din sange care provoaca inflamatiile. Aceste tomate sunt foarte bune de introdus in mesele noastre zilnice pentru ca aduc numai beneficii sanatatii noastre si ne ajuta in lupta impotriva osteoporozei, bolilor de inima, cancerului de mai multe feluri si a altor boli imunitare.

Aceste legume sunt indicate a fi consumate sub orice forma si in orice fel de mancare ce le necesita prezenta, insa de asemenea sucurile de rosii sunt pline de vitamine si antioxidanti buni pentru functionarea optima a organismului nostru.

Published by admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.