Tehnologia face minuni pentru fiecare dintre noi in ziua de astazi, insa daca nu stim cand sa ne oprim si sa mai incepem sa gandim si pentru noi insine in loc sa lasam niste gadgeturi sa ne dicteze viata, am putea deveni repede prinsi in acest vartej iar creierele noastre ar incepe sa nu mai functioneze cum trebuie sau cel putin nu la capacitate maxima.

Mai bine haideti sa incercam sa lasam putin inchis sistemul GPS de la masina sau aplicatia de ghidat de pe smartphone-tul nostru si sa incercam sa dam de un anumit drum sau sa ajungem intr-o anumita destinatie ca in emisiunea „Survivor”.

Acolo toata lumea care participa este lasata fara vreo harta, fara alte indicatoare, si tot ceea ce trebuie sa faca concurentii este sa se ghideze dupa anumite indicii si cu ajutorul a doar cateva resurse de hrana si alte resurse materiale sa incerce sa gaseasca lucruri ascunse cat mai repede. Asta mai mult cu ajutorul creierului si a sprijinului acordat de catre partenerii de echipa si a oamenilor care sunt dispusi sa-i ajute.

Pictatul cu degetele in gradinita nu a fost doar o activitate amuzanta. De asemenea, aceasta activitate ne-a ajutat sa ne deschidem mintea in fata provocarilor si pentru gasirea de noi solutii pentru rezolvarea de probleme. O minte setata sa gandeasca intr-un mod artistic creaza noi oportunitati de a gasi solutii mai bune, inspiratie proaspata si o incredere de sine perfecta pentru momentele cheie.

Amestecul acestor elemnete atat in mediile de viata profesionale, cat si personale permite oamenilor simpli sa straluceasca si sa devina niste ganditori inovatici si niste lideri inventatori de noi concepte si idei. Gaseste mereu noi modalitati de a incorpora creativitatea in sarcinile zilnice si in activitatile zilnice pe care le intreprinzi si vei vedea cum mintea iti va lucra altfel.

Published by admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.