Cum sa faci un gratar perfect

Tuturor romanilor le place gratarul. De aceea, m-am gandit sa va ofer cateva sugestii despre cum ati putea prepara carnea pentru gratar, pentru a avea un gust minunat. Exista alimente care pot fi adugate carnii pentru gratar, care sa ofere un gust foarte delicios si pe care probabil, nu le stiati:

Pe langa condimentele pe care le folosim, putem adauga un gust dulce acrisor si anume acela de la sucul de mere. Aceasta va fragezi carnea, ii va ofri un gust autentic gratarului. De asemenea, putem folosi si sucuri de la citrice pentru a oferi o savoare si un gust fructat si gustos carnii de gratar. Acestea vor oferi carnii un gust foarte buna pe care cu siguranta il veti mai incerca.

In cazul in care nu ai suc de mere acasa, poti folosi si otet de cidru de mere. Acestea se folosesc de obicei pentru carnea de porc deoarece fragezeste si da un gust foarte bun carnii de pe gratar.

Cu siguranta nu te-ai gandit sa pregatesti un mix pentru carne din zahar. Ei bine, foloseste zahar brun si tavaleste carnea pentru gratar. Zaharul se va cristaliza si se va transforma in caramel. Carnea de pe gratar va avea un gust dulce dar foarte bun in combinatie cu zahar. Cu siguranta te vei indragosti de savoarea carnii tavalite prin zaharul brun.

De obicei, oamnii folosesc mustarul impreuna cu grataru, insa nu il combina niciodata cu carnea de gratar. Putem folosi mustar ca si condiment pentru graturul nostru, deoarece acesta va proteja gustul carnii. Combina mustarul cu alte condimente cum ar fi: sare, piper, cimbru, rozmarin, oregano. Fa un sos fluid in care sa tavaleste carnea pentru gratar.

De asemenea, scortisoara se foloseste mai des la prajituri, vinuri fierte si alimente dulci. Ei bine, poti folosi scortisoara si pentru carne de gratar. Este un aliment secret. Adauga printre condimentele traditionale, scortisoara pentru a da savoare gratarului.

Published by admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.