Cum sa iti schimbi stilul de viata

SanatateIn timp ce majoritatea prietenilor tai si familia, cu siguranta te vor sprijini, va trebui sa te bazezi pe puterea interioara si sa fii hotarat sa muncesti prin ceva drastic, cum ar fi o schimbare in stilul de viata. Asa ca va trebui sa faci doua lucruri :

  • Sa traiesti cu intaririle constant pozitive adevarate din partea prietenilor si familiei, nu vor fi intotdeauna acolo cand vei avea nevoie de ele, asa ca va trebui sa ramai motivat fara ele.
  • Ignora gandurile negative si descurajante, comentariile si remarcile, oamenii ce iti vor spune ca nu poti face ceva, gresesc si ar trebui ignorati. Daca esuezi sa rezisti influentelor negative si pierzi motivatia atunci nu vei fi capabil sa realizezi schimbarile de stil de viata pe care le vrei.

Indiferent de motive, nu ar trebui sa-ti ignori prietenii sau familia, dar trebuie sa-ti aduci aminte ceea ce vrei s iceea ce crezi ca conteaza mai mult decat orice ceea ce crede altcineva despre tine. Tu esti singurul care are puterea de a te schimba. Trebuie sa te motivezi pentru a sta implicat.

Acum ai fundatia morala de care ai nevoie pentru un drum lung in fata, identificand presiunile care au fost produse in stilul de viata actual, ai recunoscut ca ai puterea de a alege sa nu fi afectat de acele presiuni. Ti-ai facut lista de rezumate si angajamente, si ai ales sa te bazezi pe tine pentru a reusi sa trece peste toate acestea. Esti pregatit pentru a face primul pas pentru imbunatatirea ta.

Asa ca tu esti singurul care poate face ceva pentru o schimbare in stilul de viata. Trebuie sa iti schimbi viata, sa traiesti mai sanatos, sa incerci sa fii activ si sa faci in asa fel incat sa multumesti organismului tau pentru ca te tine in viata.

 

Published by admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.