Acea obisnuita zicala cum ca femeile care sufera de pe urma unei despartiri mananca inghetata in pat in timp ce plang, este expirata demult(si sexista). De fapt, nu este o perioada mai buna decat dupa o despartire serioasa pentru a-ti pune la punct viata, in mod serios.

Fie ca-i dai block pe Facebook, fie ca il stergi de la prieteni, scapa de acel dobitoc ce nu te merita. Este mort pentru tine, oricum! Poate ca tu consideri ca esti o femeie matura care poate face fata situatiei in caz de o despartire. Sunteti amandoi adulti, pana la urma. Insa atunci cand vei vedea ca tine in poza de profil, in brate o superba roscata, nu vei mai fi de aceeasi parere, iar maturitatea ta se va dizolva pe loc.

Nu-i sugera imediat dupa despartire sa ramaneti prieteni, iar daca face el asta, spune-i ca trebuie sa te gandesti in legatura cu acest lucru. Exista un impuls care te face sa nu vrei sa pari ca iti pasa prea mult de aceasta separare a voastra. Pentru ca de altfel, esti foarte calma si stapana pe situatie. Insa, sincer, in timpul acestei perioade ciudate este greu sa spui daca ii mai poti fi prietena sau nu. In general, o persoana vrea sa fie prietena cu fostul partener, iar cealalta persoana vrea mai mult de atat.

Trebuie sa iti dai seama despre ce vrei cu adevarat pentru a face aceasta noua legatura intre voi sa functioneze si sa nu se ajunga la mai mult. Si daca vei decide ca nu vrei sa ramai prietena cu el, asta nu inseamna ca te recunosti invinsa.

Daca vei simti un impuls de a merge si a bea de unul singur, mai bine cheama niste prieteni cu care sa stai in loc. Este cel mai deprimant lucru: sa stai de unul singur, sa fii trist si sa iti inneci amarul. Atunci cand tocmai te-ai despartit de cineva, vei deveni un negativist, si pentru ca nu vei mai sti sa faci diferenta intre bine si rau, vei ajunge sa te cuplezi cu un tip in varsta care iti va oferi un pahar de bautura, drept consolare, si asta nu e deloc un lucru bun pentru tine.

Published by admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *