Persoanele cu o viata sociala mai restransa nu sunt neparat antisociale, dar persoanele care au prieteni multi si totusi nu comunica potrivit nici macar cu cei mai apropiati dintre ei, preferand sa stea singure acasa la ele, pot fi numite niste persoane antisociale. Acestea sunt caracterizate de mai multe trasaturi specifice care pot fi cu usurinta reperate in cadrul comportamentului lor.

Aceste persoane dificile nu comunica nici in viata reala, in afara casei, dar nu prea comunica nici pe internet sau la telefon, tocmai de aceea de fiecare data cand sunt apelate de catre cineva lasa telefoanele sa sune pana intra casuta si cei care le cauta lasa mesaje, dar apoi acestia nici nu isi verifica vreodata mesageria vocala. Ciudat lucru cu persoanele astea!

Atunci cand este vorba de a merge la filme la cinematograf cu cineva, de obicei spun pas. Mai bine se uita ei singuri la filme de acasa, ori merg pe cont propriu la cinema pentru ca aceasta li se pare cea mai amuzanta activitate pe care o pot face chiar de unii singuri. Atunci cand persoanele antisociale vad pe cineva cunoscut la magazinul de alimente din zona fug cat pot de tare, insa tiptil si subtil pentru a nu le fi observata prezenta acolo si pentru a nu fi nevoiti sa vorbeasca cu acel cineva.

De asemenea, pentru a evita sa intre in contact direct cu cineva, chiar si cu postastul sau cu laptarul, acesti indivizi asteapta dupa usa pana cand respectivul pleaca si lasa pachetele pe prag. Insa, nici chiar dupa ce pleaca imediat cel care le-a stricat linistea nu ies afara, de frica faptului ca s-ar putea intoarce oricand si le-ar cere socoteala.

Asadar, sunt foarte antisociale aceste persoane si nu vor sa aiba nimic de-a face cu lumea din jur. Ele pot la fel de bine sa traiasca si o viata intreaga pe cont propriu, fara familie, fara prieteni, ba chiar si fara un animal de companie.

Published by admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.