Multe persoane sunt impotriva amanetarii. Motivul: prefera sa imprumute de la prieteni, rude sau sa isi faca credite bancare. De cele mai multe ori insa ajung sa apeleze la serviciile oferite de o casa amanet. Prietenii nu pot sa te imprumute la nesfarsit, la rude ajunge sa iti fie rusine sa tot ceri ajutor la un moment dat, banca nu iti acorda creditul dorit pentru ca nu indeplinesti conditiile de imprumut si astfel ajungi la varianta de rezerva, la varianta de urgenta sau cum mai vrei sa o numesti.

O casa amanet nu iti impune conditii exigente de acordare a imprumutului cum face o banca sau o alta institutie de creditare. Aici ai nevoie de un singur lucru: sa fii proprietar al bunului pe care il oferi drept garantie a imprumutului. Bunul iti este evaluat rapid si corect, la pretul pietei. Desigur cand oferi garantie un bun nu te astepti sa primesti plata pe care ai oferit-o cand l-ai cumparat, insa suma de bani primita te ajuta sa iti platesti datoriile urgente pe care le ai.

Ce bunuri poti duce la amanet? Serviciile acestor institutii au inceput cu acceptarea de aur si argint, sub forma de bijuterii, vesela, tacamuri sau alte piese si obiecte. Pe parcursul anilor serviciile s-au diversificat. Acum o casa de amanet primeste si ceasuri si obiecte de lux, dar si electronice si electrocasnice. Poti duce acum la amanet telefoane, laptopuri, tablete, televizoare led sau chiar si autoturisme – mai nou.

Toate acestea reprezinta motive suficiente pentru a duce un bun la amanet. Sunt situatii in care chiar nu mai ai de la cine sa te imprumuti, nu mai stii de unde sa faci rost de bani, ai deja credite si banca nu iti mai poate acorda altele sau nu indeplinesti conditiile impuse si tot asa. Casa de amanet este solutia perfecta: un imprumut rapid si usor, cu o dobanda rezonabila la returnarea bunului, care iti ofera acei bani de care ai nevoie atat de urgent. Indiferent daca esti persoana fizica si ai nevoie de o suma pentru acoperirea unor datorii ce te apasa, sau esti o persoana juridica avand nevoie de un imprumut mai mare, casa amanet este varianta de ales.

Published by admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *