De ce vor copiii sa creasca

a creste mareIntr-o era in care majoritatea oamenilor sunt obsedati de Botox, este o asemenea dorinta de a ramane mereu tineri. Ne facem tot felul de injectii pentru a ne pastra mereu tenurile perfect intinse, ne programam operatii pentru a ne pastra sanii fermi si angajam dentisti de top pentru a ne albi dintii peste masura de tare.

Insa ceea ce uitam este faptul ca suntem creati sa imbatranim, sa trecem peste fiecare etapa de varsta la fel de frumos ca si cum am trecut prin tinerete. A creste mare este mai putin despre a atinge o destinatie si de a abtine o anumita varsta, este mai mult despre acceptarea oportunitatii de a face acea calatorie, sansa de a castiga si de a pierde, de a fa gres si de a avea succes, de a afla cu adevarat ce ne dorim de la viata si de a face mici cercetari si experimente de-a lungul vietii.

Considerati-ma nebuna, insa este ceva special intr-o fata care si-a castigat liniile de expresie odata cu timpul, acele mici riduri fine care ne scot in evidenta unele trasaturi mai bine. A trai bine inseamna a rade bine, a rade tare si a rade cat mai des; inseamna a rade atunci cand iti vine sa plangi si sa plangi cand iti vine sa razi.

Cateodata, inseamna a da cale libera acelor suspine mari atunci cand nimic nu pare sa mai functioneze si de alte ori, inseamna a atrage atentia si a face si pe altii sa se simta mai bine doar cu ajutorul chicotelilor tale rasunatoare.

Sunt atat de multe lucruri care te pot descuraja si te pot face sa te simti foarte singur si gol pe dinauntru, insa doar privind la o fata care a strabatut prin cele mai rele furtuni din viata sa si inca este in picioare, nu este nimic mai bun care sa te faca sa te simti mandru si increzator.

Published by admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.