Fie ca esti persoana fizica si ai nevoie de o macara pentru a-ti termina constructia casei incepute, fie ca este o societate comerciala a carei activitate impune la un moment dat necesitatea unei macarale, se pune problema daca sa inchiriezi sau sa cumperi utilajul.

Daca piata de vanzari-cumparari macarale este inca una activa si poti gasi aici solutii pentru astfel de utilaje atat noi cat si second-hand, mai exista de asemenea si posibilitatea de a inchiria. Cum internetul si tehnologia au revolutionat toate domeniile in ultima perioada, nici astfel de firme ce ofera servicii de inchiriere macarale si automacarale nu se limiteaza doar la mediul offline. Online-ul constituie din ce in ce mai mult o sursa de venit pentru orice afacere, dupa cum se spune „nu esti online, nu existi”.

Sa spunem ca ai nevoie de o inchiriere automacara Radauti pentru o lucrare pe raza acestei localitati. Nu ai altceva de facut decat sa introduci o astfel de cautare pe Google si vei gasi firme ce iti pot oferi astfel de servicii.

Uneori se impune necesitatea unei automacarale, cand vine vorba de domeniul constructiilor, mutarilor de diverse sarcini si obiecte de greutati mai mari si asa mai departe. Se pune intrebarea daca sa cumperi utilajul sau sa il inchiriezi. Recomandarea e ca, in cazul in care automacaraua va fi utilizata pentru o perioada mai mare de timp, sa fie achizitionata si valoarea sa sa fie amortizata corespunzator. Daca este insa nevoie de o automacara pentru o lucrare locala – cum am si dat exemplul cu zona Radautiului, atunci o inchiriere automacara Radauti poate sa fie solutia perfecta. Durata redusa a lucrarii nu impune o achizitie care sa ajunga foarte costisitoare si astfel inchirierea este cea mai buna optiune.

Trebuie insa tinut cont si de alte cateva aspecte. Automacaraua este un utilaj ce poate fi periculos daca nu este manevrat de o persoana specializata. De aceea societatea de inchiriere poate sa ofere si o persoana care sa manipuleze macaraua, daca clientul nu are o astfel de persoana disponibila. Sarcinile transportate si mutate trebuiesc bine asigurate, pentru a nu exista pierderi sau neglijente care sa afecteze lucrarea.

Daca exista totusi o persoana specializata care sa manipuleze automacaraua pe perioada necesara utilizarii ei, cu atat mai bine. Se reduc astfel considerabil costurile de a angaja si serviciile automacaragiului pe langa inchirierea automacaralei.

Indiferent de nevoie, majoritatea persoanelor, fie ca sunt persoane fizice sau juridice, prefera inchirierea unei automacarale in locul achizitionarii uneia, intrucat este mult mai rentabil, in plus utilajul nu ramane apoi blocat in gestiune fara a genera profit ci doar cheltuieli.

Published by admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *