Visele sunt un univers in care toate lucrurile sunt posibile. Visele ne pot spune multe lucruri despre starea noastra psihologica si emotionala. Unii psihologi sustin ca ne putem da seama de foarte multe lucruri legate de persoanlitatea noastra doar analizandu-ne visele.

Realitati stiintifice ale viselor noastre

Visele sunt proiectii ale subconstientului nostru in realitatea pe care o traim. De-a lungul timpului oamenii au incercat sa dea numeroase interpretari propriilor vise. Termenul de vis poate fi interpretat si ca plan sau vointa de a realiza ceva. Visam si ne urmam propriile vise.Intelegerea propriilor vise inseamna intelegerea propriei personalitati. Ne ofera indiciile de care avem nevoie pentru a ne cunoaste mai bine. Visele care pot fi urmate sunt premize ale realitatii.

Este bine sa fim visatori ?

Depinde de circumstante daca putem fi visatori sau nu. O persoana visatoare este mai bucuroasa, mai detasata, mai optimista. Cu toate acestea a fi visator inseamna de cele mai multe ori a pierde contactul cu realitatea, a fi cu capul in nori. O persoana visatoare poate fi mai putin responsabila decat o persoana realista, sau dimpotriva, poate fi mai creativa.Este important sa ne traim visele in fiecare zi prin actiunile pe care le desfasuram pentru ca visele sunt parte din noi, iar proiectarea lor in plan viitor nu ne ajuta sa fim multumiti cu faptul ca nu ne straduim indeajuns sa le indeplinim. A visa inseama a trimite Universului o lista cu ceea ce doresti sa se indeplineasca, insa Universul are legile sale si, prin urmare, visele se indeplinesc sau nu in functie de faptul de a merita sau nu sa ti se indeplineasca visele.

Este bine sa fim visatori pentru ca astfel ne apropiem mai mult de o stare de cunoastere a propriilor ganduri si atitudini, insa, trebuie adoptam o atitudine realista in privinta indeplinirii viselor noastre.

 

 

 

Published by admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.