Diferente remarcabile dintre fete si femei

Fetele se asteapta sa le platesti tu partea cand vine nota, pe cand femeile sunt independente din punct de vedere financiar

Fetele prefera sa fie cocolosite si sa le fie purtat de grija, poate pentru ca au fost alintate si rasfatate inca din copilarie. Indiferent de motiv, fetele nu prea vor sa-si scoata portofelele la vedere. O femeie, pe de alta parte, cu toate ca este destul de increzatoare in faptul ca barbatul ei ii poate plati nota din cand in cand, de asemenea sugereaza si plateste ea intreaga nota din cand in cand. Unei femei ii place sa-i aminteasca barbatului ei ca il tine aproape pentru ca ii place cum o trateaza si o respecta, si nu pentru ca ar avea nevoie de banii lui.

Fetele ies in oras si se imbata crita, pe cand femeile stiu sa pastreze masura si isi cunosc limitele

Stii vreo femeie care sa danseze pe mese si sa astepte cu nerabdare urmatorul rand de bere intr-un bar? Binenteles ca nu stii. O femeie nu ar face asa ceva. Doar fetele asteapta sa primeasca oferte de bautura doar pentru a se ameti putin. Asta nu inseamna ca femeile nu beau si ele mai multisor. O fac. Insa acestea isi cunosc limitele si nu beau niciodata pana in punctul in care isi pot pierde controlul si cunostinta. Femeile raman mereu intr-un control asupra starii lor.

Fetele de abia asteapta sa-si schimbe statusul de pe Facebook „In a relationship”, femeile uita ca mai au Facebook

Femeile sunt mult prea ocupate cu viata reala pentru a-si mai actualiza statusul pe Facebook. Probabil ca o vor face la un moment dat cand vor intra pe Facebook si isi vor aminti si de acest lucru, insa nu vor merge imediat ce isi vor actualiza statusul in viata reala, pe reteaua de socializare si sa oficializeze acest lucru si acolo. Ele stiu ca nu asta conteaza si mai mult de atat asta ii va speria pe barbatii din viata lor.

Published by admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *