Fericirea poate aparea printr-un zambet

Ce reprezinta un zambet? O stare de fericire, de pozitivitate care ne incanta sufletele si inimile de fiecare data cand il punem in practica. Un zambet sincer poate face drept o mie de cuvinte sau de vorbe spuse in cazul unei intalniri cu cineva sau in momentul in care te intalnesti cu cineva placut, cineva drag sau un vechi prieten cu care nu te-ai mai vazut de ceva vreme.

Un zambet cu buzele stranse poate sugera ascunderea unui secret sau retinerea unei idei jucause care nu vrea sa fie dezvaluita sau care ar putea sa fie privita drept prea directa.

Un zambet intr-un colt de gura poate reprezenta o urma usoara de sarcasm  sau de dispret din partea persoanei care il pune in practica. Decat sa zambesti in acest fel, mai bine ai zambi sincer sau nu ai mai zambi deloc, sau mai bine ai zice persoanei in cauza ca nu esti de acord cu ea si cu ideile ei.

Un zambet sau mai bine zis un ras cu toata fata, cu colturile gurii ridicate pana la urechi(rasul pana la urechi) reprezinta ori un ras fals, ori o foarte mare bucurie si exprimarea unei incantari peste masura de mare.

Un zambet intr-o parte, cu jumatate de gura sau ascuns cumva, sau mai bine zis un suras de genul poate reprezenta fie vulnerabilitate si slabiciune,fie feminitate si finete sau subtilitate. Oricum ar fi, un zambet ar trebui sa exprime bucurie si sa te ajute atat pe tine, cat si pe cei de langa sa aveti parte de o timp de calitate petrecut impreuna.

Care sunt beneficiile aduse sanatatii de catre un zambet? O viata mai lunga poate fi sustinuta de multe zambete si multa bucurie sincera. Rasul poate adauga cel putin 7 ani in plus duratei tale de viata.

Vindecarea durerii si remediul pentru aceasta. Zambitul si rasul poate reduce efectele durerii si ale agresiunii, oferindu-ti o stare mult mai pozitiva.

Published by admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.