Haide și tu pe Stailer dacă vrei o programare la salon în doar câteva minute

stailer

Stailer este foarte îndrăgit de utilizatorii săi încă din primele luni de la lansare. Acesta este o inovație în materie de programări la salon. Dacă până acum stăteai ore în șir numai pentru a găsi un loc liber la salon pentru săptămâna următoare, poți uita de acest coșmar. Cu Stailer situația se schimbă și acum stai doar câteva minute să faci o programare pentru orice zi vrei tu.

Vrei să mergi azi să îți schimbi coafura? Nici o problemă. Stailer te ajută să găsești un loc liber la salon chiar și pentru programări în ultimul moment. Tehnologizarea a schimbat multe aspecte din viața noastră în bine. Sunt multe lucruri pe care le poți face online și care îți economisesc timp și drumuri spre diverse instituții. La fel este și Stailer, care te ajută să obții programarea la salon doar cu ajutorul unui device.

Cum te ajută Stailer?

Această platformă este disponibilă pentru oricine. Momentan activează doar în câteva orașe mari ale țării precum Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, Oradea și recent București. Există planuri de extindere și în alte orașe până la finele anului, deoarece reprezentanții vor ca un plafon mai mare de oameni să poată beneficia de aceste servicii.

Dacă ești în vizită în unul dintre orașele menționate poți oricând să îți faci o programare pentru o schimbare de look, la oricare dintre saloanele înscrise. Economisești timp important, deoarece nu mai trebuie să suni la numeroși stiliști și nu mai deschizi zeci de tab-uri până găsești unul care se pliază pe dorințele tale. În orice moment ai un eveniment important, accesezi platforma și din toți stiliștii din oraș cu sigurantă poți găsi unul care are un loc disponibil și pentru tine, atunci când ai nevoie.

Beneficii, servicii și utilitate – tot ce reprezintă Stailer

Privitor la această platformă am gasit aici mai multe detalii despre Stailer și cum este locul potrivit în care clienții se întâlnesc mai ușor cu stiliștii. Unul dintre beneficiile utilizării acestei platforme este faptul că este gratuită pentru oricine și în același timp disponibilă pentru oricine.

Dacă ai o urgență în materie de hair & beauty, poți oricând să te programezi, fără să ai un cont creat. Totuși, odată utilizat, cu siguranță vei vrea să faci parte din această comunitate a iubitorilor de frumos și de tehnologie. Contul îți aduce anumite avantaje precum setarea unui reminder și vizualizarea tuturor serviciilor la care ai fost. În acest fel îți va fi mult mai ușor să mergi din nou la stilistul de care ai fost cel mai mulțumit.

Sunt disponibile toate serviciile din această sferă și le poți găsi aici pe toate care se întâlnesc la salon. Indiferent dacă este vorba de make-up, manichiură, tuns, vopsit, masaj de relaxare și multe altele, aici le poți găsi. Poate fi utilizat atât de femei cât și de bărbați. Toți cei care țin la aspectul fizic și vor să aibă parte de servicii calitative, realizate de un profesionist în domeniu, pot apela la această variantă.

Fiecare alege ceea ce i se pliază cel mai bine pe dorințe și cerințe, conform unor criterii prezentate. Totul este la îndemână și foarte simplu de utilizat. Tot ce trebuie să faci este să accesezi www.stailer.ro și de acolo cu siguranță vei ști ce ai de făcut.

Pentru mai multe informații sau nelămuriri poți trimite un e-mail la adresa support@stailer.ro.

Published by admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.