Cu totii ne dorim sa beneficiem de tehnologie, mai ales ca aceasta ne-a inundat in ziua de astazi si nimeni nu mai poate rezista fara vreun telefon inteligent, cel putin. Asa cum telefoanele, aparatele electronice, ceasurile si chiar si unele bijuterii sunt in ziua de astazi pline de aplicatii si functii care mai de care mai inedite, exista si vor exista si roboti care sa ne usureze munca prin casa sau macar unele sarcini pe care noi le indeplinim mai cu greutate.

Putem deja cumpara frigidere, masini de spalat, usactoare si alte tipuri de dizpozitive echipate cu ecrane cu touchscreen si cu o gramada de senzori. O parte mica dintre ele deja sunt conectate la internet, permitandu-ti astfel sa instalezi si sa utilizezi aplicatiile direct de pe aparat.

Ceea ce este mai uimitor referitor la ideea unor aparaturi inteligente de viitor este faptul ca vor fi in crestere in anii ce urmeaza, invatandu-te cu anumite preferinte si facandu-ti viata mai usoara. Cu toate astea, ne punem totusi niste intrebari legate de ce anume marile companii ar dori sa urmareasca prin aceste dispozitive, cum ar fi la ce ora mananci in fiecare zi si alte informatii de genul.

A inchide o lampa sau o lumina amplasata pe tavan direct de pe perete este de moda veche de acum. Asigurandu-te ca ai toate setarile facute, o lumina poate fi cotrolata acum de pe dispozitivele mobile, de pe ecranele cu touchscreen sau de pe sisteme automate.

NEST, un termostat inteligent, poate fi chiar si programat sa inchida luminile in casa ta si sa aeriseasca atmosfera imediar ce te intorci din vacanta. Imagineaza-ti cum ar fi sa fii capabil sa iti programezi sistemul sa inchida luminile la diferite ore din zi si din noapte. Controloarele de lumina avansate devin din ce in ce mai comune, cu toate ca multi oameni spera ca tehnologia va fi o caracteristica standard in casele noastre.

Published by admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.