Fiecare tara in parte isi are obiceiurile, traditiile si superstitiile legate de momentul in care trupurile a doi oameni se contopesc intr-unul singur si genereaza ceea ce si-ar dori toata lumea, adica placerea maxima. Sfaturi si idei de pus in practica pentru zilele sau noptile de sex nebun si de amor salbatic provin din toate colurile lumii, tuturor ne place sa il punem in practica si sa ne folosim de beneficiile acestei activitati de sub cearsafuri.

Grecia

In ceea ce priveste faza de curtare, de seducere a unui partener, ar trebui sa stii ca in Grecia barbatii adora sa vada la o femeie putin curaj, o tactica mai aparte de atatare si vor sa fie cuceriti de la distanta, urmand ca mai apoi acesta sa ramana afectat de farmecele tale si sa fie atras inspre tine ca un fluture de lumina, si cand va gasi lumina multe scantei se vor produce.

China

Chinezii cred de cuviinta ca materialele sexy si fine sunt cele mai bune si eficiente jucarii sexuale, sau mai bine zis cele mai bune stimulente pentru o viata sexuala implinita. Ei cred ca a lua dupa ei cearsafuri fine de matase sau de satin atunci cand pleaca pe undeva in afara dormitorului lor, este cea mai senzuala si pasionala metoda de a da frau celor mai intense senzatii si de a te simti exact ca acasa.

Africa de Sud

In Africa de Sud, acolo unde locuiesc singurii africani de culoare alba, iubaretii cetateni isi trimit sms-uri dragastoase, isi fac declaratii dintre cele mai romantice si isi demonstreaza afectiunea mereu, chiar daca a trecut ceva timp de cand sunt impreuna. Niste poze atractive cu tine, niste susoteli la ureche si o pereche de accesorii sexy sunt exact lucrurile pe care le place sa le faca si cu care se joaca africanii.

Published by admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *