Fara nicio indoiala, nunta este unul dintre cele mai frumoase evenimente din viata unui cuplu, motiv pentru care organizarea acesteia are un rol extrem de important. Din moment ce au fost stabilite data, localul si lista de invitati este momentul sa alegeti marturiile si invitatiile. Acestea trebuie sa se incadreze in tematica nuntii, tematica aleasa de catre dvs.

Avand in vedere ca exista o gama atat de variata a stilurilor, culorilor, materialelor si a temelor, gasirea marturiilor si a invitatiilor potrivite poate fi o adevarata provocare. Studii realizate in anul 2015 de catre un furnizor cu experienta in domeniu, deluxe-cards.ro, trendul pentru alegerea invitatiilor si a marturiilor de nunta variaza in functie de originalitate si de viziunea personala.

Marturiile pentru nunta

Desi pentru multe persoane nunta este un factor cauzator de stres, trebuie sa gasim resursele care ne ghideaza spre a face din orice intamplare, un eveniment placut. In cazul marturiilor, alegerile trebuie sa fie facute in functie de starea de spirit si de viziunea avuta. De exemplu, unele persoane prefera stilul romantic, clasic, in timp ce alte persoane situatiile comice. Depinde de fiecare dintre noi daca alegem sa ne exprimam iubirea intr-o modalitate moderna sau daca apelam la elementele clasice. De asemenea, daca preferati un anumit sezon sau un peisaj (plaja la apus sau culmi muntoase) trebuie sa organizati nunta in functie de tematica aleasa.

In mod cert, este foarte important sa ne punem foarte multe intrebari inainte de a gasi cele mai potrivite marturii pentru a gasi si cele mai bune raspunsuri. Nu neglijam nici partea financiara deoarece de multe ori aceasta este cea care dicteaza alegerea corecta a produsului. Astfel, pe langa faptul ca punem accentul pe rafinament, calitate si bun gust, trebuie sa ne gandim si la pretul produselor.

Invitatiile pentru nunta

Atunci cand discutam despre invitatiile pentru nunta, lucrurile se simplifica oarecum. Avand in vedere ca traim intr-o lume in care tehnologia si-a pus amprenta asupra noastra, alegerea invitatiilor de nunta este mult mai usoara decat ne imaginam. Marea majoritate a materialelor din care sunt confectionate acestea sunt de cea mai buna calitate iar la capitolul aspect sunt numai avantaje. De exemplu, un card embosat cu caractere sau imaginea cuplului poate reprezenta o excelenta solutie pentru crearea unor invitatii moderne si frumoase.

Paleta de culori aleasa este de asemenea importanta atunci cand ne dorim sa avem o invitatie de nunta pe placul si buzunarul nostru. De obicei nuanta in care se printeaza invitatiile variaza in functie de rochiile domnisoarelor de onoare, a fetelor de masa sau a tematicii nuntii. Totusi, trebuie sa existe o concordanta intre marturii si invitatiile de nunta. Trebuie sa tineti cont ca aceste lucruri marunte dau clasa evenimentului dvs. Asadar, puteti consulta portofoliul de invitatii nunta de la deluxe-cards.ro, Aici veti gasi o gama foarte variata de invitatii pentru nunta, potrivite fiecarui gust.

Va trebui sa va bucurati cat mai mult de evenimentul pe care urmeaza sa il planificati. Noi recomandam sa optati pentru marturiile si invitatiile de nunta care va reflecta personalitatea si astfel, veti avea certitudinea ca ati facut cea mai buna alegere.

 

Published by admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.