Zilele in care trebuie sa lucrezi sunt foarte stresante, obositoare si de abia astepti sa treaca mai repede ca sa poti ajunge acasa, pentru a te relaxa si pentru a face doar ce iti place in mediul tau. Unele lucruri ingenioase pe care ar trebui sa le ai la indemana la birou iti vor fi foarte necesare si te vor ajuta sa treci mai usor peste zilele cand nu ai chef de treaba.

Un hamac pentru picioare

Un hamac micut de pus sub birou, pentru picioarele tale, poate da rezultate foarte bune, ba chiar te poate determina sa alegi de cele mai multe ori sa ramai peste program cu mai multa usurinta decat inainte. Doar trebuie sa dispui de un birou cu deschidere in fata pentru picioare, sa instalezi mini-hamacul si apoi sa te bucuri de senzatia de usurare oferita, si nu, nu este doar pentru cei lenesi. Te vei simti mult mai bine, te asigur!

O cana ce fierbe apa singura

Stii cat de mult timp ii ia unei persoane sa-si faca cate o cafea in fiecare zi pentru a se mentine treaz si energic la locul de munca? Nu stiu nici eu, insa cred ca destul de mult. Asadar, ideea unei cani care sa fiarba singura apa in timp ce tu te ocupi de altceva este foarte tentanta si la indemana. Nu numai ca vei putea folosi timpul intr-un mod benefic, sau te vei putea bucura cu adevarat de pauza, dar vei avea parte si de o cafea sau de un ceai delicios chiar in fata ta.

Un incalzitor de cani

Pentru ca distanta de la biroul tau la fierbatorul de cafea sau la bucatarie este prea mare, atunci mai bine ar fi sa iti procurezi un incalzitor de cani care sa faca totul pentru tine, sa-ti mentina ceaiul sau cafeaua calde mereu pentru a te bucura de gustul lor proaspat si bun.

Published by admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *