Machiaza-te potrivit pentru ochii caprui!

Fiecare femeie se ingrijeste sau cel putin ar trebui sa fie. Inca din cele mai vechi timpuri femeile apelau la tot felul de lucruri care le faceau sa arate mai bine sau sa isi puna in evidenta ceea ce au ele mai frumos. Este normal ca orice femeie sa isi ascunda imperfectiunile si sa evidentieze calitatile frumoase.

Ochii sunt oglinda sufletului asa cum stiam si noi iar acest lucru trebuie sa impulsioneze femeile sa puna un accent mai deosebit asupra privirii. Privirea este cea seducatoare si care atrage atentia asa ca trebuie sa avem grija ca aceasta sa arate cat mai bine.

Daca ai ochii caprui si nu stii cum sa te machiezi, tine cont de urmatoarele sfaturi:

In primul rand trebuie sa stii ca daca ai ochii caprui poti sate machiezi cu orice culoare doresti. Iti va sta foarte bine cu  multe culori iar culoruile neutre de maro, negru, gri, roz piersica, verde sau mov te vor avantaja.

De asemenea, incearca sa nu folosesti culori pputernice daca nu ti se permite acest lucru. Tine cont ca in aceast sezon se poarta culorile inchise, intense cum ar fi albastru cobalt, mov pruna, gri albastrui sau verdele smarald. Profita de ele si foloseste-le

Ziua trebuie sa folosesti culorile mai sus amintite si mai exact acelea care sunt neutre. Seara, nu mai poti folosi aceleasi nuante ci incearca sa folosesti nuantele tari care iti vor pune culoarea ochilor in evidenta. Incearca un fard metalic sau unul cu sclipici.

Daca vrei un sfat, trebuie sa aplici in coltul inrerior al ochiului al pleoapei superioare putin sclipici. Acest lucru te va face sa ai o privire mai seducatoare.

De asemenea, pentru machiajul de seaara foloseste un smokeu eyes cu negru sau cu alte culori inchise. Mai tine cont si de faptul ca se poarta in acest sezon un machiaj cat eye insa accesta trebuie sa fie facut de catre un profesionist.

Published by admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.