Numai la Manequeen am invatat faptul ca o femeie eleganta trebuie sa aiba cele mai elegante accesorii. Fiind model de videochat la cea mai noua vedeta de pe piata videochatului, Manequeen, mi-a adus avantajul de a-mi permite cele mai scumpe si fine lucruri, in scopul elegantei.

Sunt multe studiouri care fac angajari videochat Bucuresti, insa numai la Manequeen sunt multumita pe deplin, pentru ca mi s-a oferit tot ce mi s-a promis. In prima luna am inceput de la un comision de 70% din castiguri, pentru ca Manequeen ma sustine in permanenta si m-a ajutat sa imi rezolv problemele. Prin acest gest, am considerat ca mi-au multumit pentru ca am decis sa fac parte din familia lor si ca prezenta mea este considerata pretioasa.

Am crezut ca 1.000 de dolari va fi o suma foarte mare si ca nu voi reusi sa o fac. Spre amuzamentul meu, am aflat ca Manequeen considera ca 1.000 $ este putin pentru un model si ca aceasta suma este usor depasita dupa doar cateva luni lucrate la studio. Cu toata uimirea, la sfarsitul lunii am constatat ca am castigat 1.300 $, cu toate ca nu aveam atat de multa experienta in domeniu. Vazand ca se poate castiga atat de mult, mi-am incurajat o prietena sa incerce si ea. Stiam ca si ea are nevoie de bani iar Manequeen mi s-a parut locul cel mai potrivit pentru ea, asa cum este si pentru toate fetele, de altfel.

Surpriza mea a fost sa aflu ca voi fi premiata pentru acest gest. Eu am vrut doar sa ajut o prietena, insa Manequeen m-a ajutat si pe mine. Pentru ca am adus inca un membru in familia Manequeen, m-au premiat cu cea mai splendida si minunata bijuterie Swarovski, pe care eu am ales-o. Cand prietenele mele au vazut-o, toate ma priveau cu uimire, si putina invidie, din cate am vazut. Intr-adevar, lucrand la Manequeen in cele mai bune conditii si vazand cat de mult se poate castiga, le dau dreptate sa fie putin invidioase. Si eu eram invidioasa pe fetele bogate, dar acum nu mai sunt, pentru ca Manequeen m-a facut sa fiu una din acele fete.

Dupa prima luna, am reusit sa acumulez experienta iar in cea de-a doua luna am depasit castigurile cu 10 %. Eram foarte incantata, deoarece stiam ca o sa primesc mai multi bani. Dar asta nu a fost totul. Manequeen mi-a mai oferit un bonus si pentru aceasta performanta: bonusul ShoesQueen. Astfel ca, cea mai frumoasa pereche de pantofi Musette a devenit a mea!

Continuand asa, la Manequeen am primit zeci de bonusuri. De fiecare data cand depaseam un anume procent, ba primeam bonusul DressQueen, ba PurseQueen. Pentru dedicarea de care am dat dovada, primeam intotdeauna vouchere BeautyQueen la cele mai selecte saloane din Bucuresti. Pentru mine, nu exista indeajuns de multe cuvinte sa pot descrie Manequeen. Tot ce pot spune este ca iubesc acest loc.

Published by admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *