Sărbătorile pascale se apropie cu pași repezi și abia așteptăm să avem câteva zile libere în care să ne relaxăm și să petrecem momente alături de familie și prieteni. Însă, până atunci mai avem multe treburi de rezolvat. Curățenia generală, cumpărăturile, găsirea cadourilor,  pregătirea bunătăților, finalizarea taskurilor la muncă și poate câteva momente libere de a merge la un salon de beauty pentru a ne face manichiura si pedichiura sau alte schimbări de care avem nevoie. Din cauza acestor lucruri pe care trebuie să le facem, acumulăm multă oboseală, având în vedere că nu mai avem atât de mult timp la dispoziție. Însă, dacă ne organizăm puțin mai bine, toate lucrurile vor merge așa cum ne-am propus. 

În ceea ce privește programarea la salon, o poți face mult mai rapid acum cu Stailer. Iată cum.

Stailer te ajută să găsești un loc liber instant pe scaunul unui stilist

Dacă vrei să devii mai eficient cu lucrurile pe care trebuie să le pregătești de Paște, apelează la tehnologie. Fă-ți cumpărăturile de care ai nevoie online, prin aplicațiile specifice, comandă și cadourile pentru cei dragi tot online și astfel vei economisi mai mult timp.

Nu-ți mai rămâne decât să faci curățenie și să pregătești masa de Paște. Dacă ți-ai propus să pleci în vizită anul acesta, nu pregăti multe feluri de mâncare pentru că sigur nu dorești să muncești degeaba.

În ceea ce privește programarea la un salon, o poți face tot online cu aplicația sau platforma Stailer pentru a economisi timp. Vei avea ocazia să găsești un loc liber instant, fie pentru manichiură și pedichiură, pentru a-ți schimba culoarea părului sau poate pentru a te pensa sau epila. Mai multe informații poți să vezi aici.

Cu ce te ajută Stailer?

Dacă nu ai folosit până acum Stailer, nu ai motive pentru care să îți faci griji. Vei găsi aici servicii de calitate, stiliști cu experiență în domeniu, o gamă largă de servicii de unde poți alege, detalii exacte cu ajutorul cărora te poți programa online la orice salon de beauty dorești și multe altele.

Vei economisi timp prețios programându-te cu Stailer. Nu mai trebuie să suni de la un salon la altul pentru a găsi loc liber, nu trebuie să te programezi cu o săptămână înainte și nu trebuie să mai rămâi surprins de prețul pe care ți-l cere stilistul la final.

Accesând Stailer, vei găsi toate prețurile serviciilor care te interesează, cât și durata acestora. Tot aici vei găsi atât fotografii din saloane, cât și cu lucrările efectuate de stiliști, locația exactă prin Google Maps și recenziile celor care s-au programat deja cu Stailer. Simplu, ușor și mult mai practic.

Stailer este aplicația care aduce stiliștii din orașul tău mai aproape de tine. O poți utiliza ori de câte ori ai nevoie de o programare la un salon, fără costuri și fără a fi condiționat. 

Poate fi utilizată atât de femei, cât și bărbați și poate fi descărcată din App Store, Google Play sau App Gallery. 

Găsești mai multe informații în pagina oficială.

Date de contact: support@stailer.ro

Published by admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *