Cea mai buna metoda de a-ti extinde spatiul din locuinta si de a-ti crea o camera in plus fata de cele care exista deja in casa ta, mai ales cand vrei sa-ti creezi un spatiu doar al tau, de odihna si de relaxare, este de a-ti tranforma mansarda intr-o camera frumoasa de locuit. Fie ca este vorba despre o camera de odihna, o biblioteca, un spatiu de joaca pentru copii sau camera unuia dintre copii care a crescut mai mare, acest loc este ideal pentru crearea unui spatiu suplimentar in casa ta.

Mai intai de toate va trebui sa eliberezi tot ce ai pe acolo, sa vezi daca dimensiunea si modul in care sunt asezati stalpii de sustinere a acoperisului ar putea face loc unei structuri adecvate unui spatiu de locuit. Daca structura de sustinere a acoperisului si podeaua sunt rezistente si nu te impiedica sa iti transformi vizul in realitate, atunci poate ca cea mai buna ideea a ta va deveni realitate.

Binenteles, va trebui sa faci masuratori, sa testezi locul, sa cumperi materiale si sa vezi cam unde ar putea fi situate ferestrele, insa mai bine decat atat si decat a face tu astea de unul singur, ai putea chema pe cineva care sa te ajute in acest scop. Un specialist constructor va evalua spatiul, va vedea ce merge si ce nu si iti va da un verdict final. Daca acesta este unul pozitiv, atunci cu ajutorul unei echipe de specialisti poti crea o noua camera in locuinta ta de care sa te poti bucura in voie.

Aspectul, dimensiunea si conditiile care se regasesc intr-o mansarda tin de produsul final, noua camera ce va fi o parte din locuinta ta. De aceea tu trebuie sa fii foarte atent si foarte cu grija referitor la reparatiile ce trebuie facute mai intai mansardei pentru a putea deveni mai apoi o camera buna de locuit.

Published by admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.