Chiar daca pe traseu conduc niste masini speciale pentru curse, de super viteza care sunt create special pentru a da clasa pe drumurile alese si sa faca valva pe traseu, in viata reala, in afara jobului care implica viteza, coordonare, masini dintre cele mai tari si rapide, pilotii de Formula 1 conduc pe strada masini la fel de rapide, avand o serie de caracteristici fabuloase care nu ii dezmint de statutul lor nici macar atunci cand se afla pe strazile din afara circuitelor. In aceeasi masura, conducatorii de masini extrem de puternice au grija ca piesele masinilor pe care le folosesc sa fie de cea mai buna calitate. De aceea, ei folosesc tot felul de piese performante pentru masini, incepand de la baterii foarte performante si pana la acumulator auto exide.

In continuare vom discuta despre diferiti conducatori auto foarte renumiti in cadrul masinilor de Formula 1 si despre masinile conduse de acestia in afara competitiilor. Iata care sunt informatiile pe care trebuie sa le cunoasca orice pasionat de masini.

Asadar, Sebastian Vettel conduce un Mercedes SL65 AMG Black Series, una dintre cele mai elegante, rapide si frumoase masini din lume, insa in aceeasi masura de scumpe si mai putin accesibile pentru un om obisnuit. 

De asemenea, nici celebrul Lewis Hamilton nu se dezminte de la viata sa din cadrul curselor, avand in posesie un bolid renumit si special, un McLaren MP4-12C, automobil dintre cele mai minunate din lume, speciale si cu niste cai putere greu de scapat din vedere.

Nici pilotul Felipe Massa care conduce un bolid Maserati Quattroporte nu se lasa mai prejos in topul celor mai buni piloti de Formula 1 care conduc masini rapide si elegante in viata reala. Daca si-o permit, daca au cu ce si daca stiu si cum, nu este pacat sa nu se foloseasca de banii de care dispun ca sa dea clasa cu adevarat soselelor si drumurilor pe care circula in afara curselor de raliu? 

De asemenea, nici Nico Rosberg nu se lasa mai prejos. Pilotul de Formula 1 are in posesie si conduce pe strazile pe care ajunge un minunat  Mercedes C63 AMG. Masina nu este exagerata, la fel cum nu sunt nici pretentiile pilotului. 

Un alt pilot de Formula 1 celebru si plin de tact, dar si de un gust cu totul aparte pentru masinile frumoase si rapide este Fernando Alonso care conduce un Maserati GranCabrio in timpul sau liber. Daca cu totii ne-am putea permite un asemenea bolid cu care sa mergem unde avem nevoie si cu care sa ne plimbam in timpul liber, atunci cu totii am putea fi foarte fericiti. 

Am tinde sa credem ca toti pilotii de Formula 1 detin masini extrem de puternice. Este adevarat ca o foarte mare parte a acestor oameni au in garaje masini cu o putere foarte mare, insa acest lucru nu este total valabil. Multi oameni celebri din Formula 1 folosesc masini precum Vettel, Hamilton sau Alonso. In aceeasi masura, multi dintre pilotii de Formula 1 au masini mult mai pamantene decat ne-am putea imagina.

Published by admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.