Stim cu totii ca femeile fac posibilul pentru a fi cat mai frumoase si pentru a arata cat mai bine. Pe perioada rece, pielea este mai greu de intretinut. Va intrebati de multe ori care sunt cele mai bune remedii pentru mentinerea in forma a pielii.

Totusi, hidratarea este foarte importanta pe perioada rece. In continuare vom discuta despre cele mai bune remedii care va vor ajuta sa va mentineti pielea frumoasa si pe timpul iernii.

Baile fierbinti pot fi principalul inamic al pielii in perioada rece. Stiu ca esti tentata sa te bagi in cada plina cu apa fierbinte dupa ce ai inghetat in statie asteptand autobuzul, insa pielea ta nu va fi deloc fericita daca vei proceda asa. Mai degraba, fa-ti o baie cu apa calduta, care nu-ti va agresa pielea, in care poti pune cateva picaturi de ulei de masline pentru un plus de hidratare.

De asemenea, daca te vei hidrata in mod excesiv, mai ales daca ai pielea uscata, nu ai voie sa uiti sa palici crema hidratanta dupa fiecare baie. Bineinteles, mainile, fata si buzele vor fi date cu crema de cel putin 2-3 ori pe zi.

Apoi, apa este mai mult decat importanta. Indiferent de anotimpul in care ne aflam este foarte important sa te hidratezi. Hidratarea este la fel de importanta in fiecare antotimp, insa vara, din cauza caldurii excesive, suntem mai atenti la acest capitol, in timp ce iarna adesea uitam sa bem suficienta apa.

Asadar, in cazul in care iti doresti o piele de invidiat chiar si in sezonul rece va trebui sa faci tot posibilul pentru a te hidrata. Nici baile fierbinti nu trebuie sa mai existe, asa ca renunta cat mai repede la ele.

Published by admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.