Metode minunate de infrumusetare

De la an la an se cunosc progrelese in ceea ce priveste domeniul cosmetic si de infrumusetare. Pentru ca o data cu dezvoltarea segmentelor vietii, cu o tehnologie avansata avem alte si alte posibilitati de a incerca alte si alte metode care sa remedieze acolo unde exista probleme de aspect legate de modul in care ne traim viata.

De la alimentatie la stilul de viata toate obiceiurile au mai devreme sau mai tarziu un cuvant de spus in aspectul fizic. Din fericire exista metode de a combate astfel de situatii si rezultate. Insa cat de dispuse sa fie femeile sa aleaga metode poate usor exagerate? Pentru ca daca in trecut metoda pedichiurii realizata in bazine cu pesti era vazuta ca ceva excentric cand vine vorba de baile cu anghile situatia parca depaseste o cota a normalului.

O astfel de tehnica este importata din China. De fapt se refera la o oarecare continuare a povestii ce tinea de pedichiura cu ajutorul pestilor. Practic inseamna sa te cufunzi intr-o cada cu anghile si sa le lasi sa isi faca treaba asa cum stiu ele mai bine. Si cum spuneam, ca si in cazul terapiei cu pesti se pare ca este mai eficient cand acestia indeparteaza straturile de celule moarte de la nivelul pielii, luand totul catifelat. In plus, se hranesc si ei, se ajuta la hidratare, deci un complex de caz care sa inscrie astfel de metode in lista acelor tratamente „bio” caci nu se mai bazeaza pe medicamente si tratamente de acest gen, substante.

Si totusi sepcialistii au un semnal de alarma caci se pare ca nu este exclus ca pestii sau anghinele sa intra in organele genitale. Complicatiile sunt multiple, de unde si nevoia de a avea grija cel putin pentru modul in care se va desfasura aceasta procedura.

Published by admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.