Campionatul Mondial de Fotbal din fiecare an este perioada cea mai grozava din viata iubitului tai iar acest an nu face exceptie. Chiar daca tu nu esti atat de incantata de ideea unor seri petrecute in fata televizorului, cu seminte, popcorn si bere in fata, si cu al tau iubit drag ce striga, se bucura, dar si injura de mama focului. va trebui cel putin de dragul lui sa te prefaci ca placerea este de partea ta si sa incepi sa experimentezi si altceva decat serialele sau filmele romantice.

Stiu ca nu ti se pare o ideea atat de amuzanta si de distractiva ca si iesitul cu fetele, giugiuleala cu iubitul sau o noapte in club, insa si fotbalul are avantajele sale si iti poate oferi cateva momente exceptionale de care sa te poti bucura din plin alaturi de cel drag inimii tale.

Prima data, nu trebuie sa spui nu provocarii de a urmari o ora jumatate o partida de fotbal serios alaturi de iubit sau sot, pentru ca nu vei sti niciodata cu ce te poti alege si cat de tare te vei distra de pe urma acestei trairi.

Cu siguranta ca urmarind alaturi de cel iubit o partida de fotbal sau mai multe, va veti apropia si mai tare si vei incepe poate si tu sa il intelegi mai bine si sa ii cunosti dorintele, nevoile si placerile. Astfel atat el iti va fi recunoscator ca il vei sustine in aceasta pasiune a lui, dar si pentru faptul ca iti dai interesul de a va apropia mai tare.

Chiar daca tu crezi ca o partida de fotbal nu este decat o manifestare mitocaneasca de forte lovind o biata minge, nu este chiar asa, acele forte provin de la niste barbati bine facuti, chipesi si tineri care ti-ar putea starni chiar si mai tare interesul. Arata-te interesata, doar nu exagera cu lauda acestora, pentru ca iubitul ta va incepe sa suspecteze ceva si sa devina gelos.

Published by admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *