Serviciile de masaj erotic sunt pentru toata lumea. Cel putin, pentru toata lumea care are peste 18 ani impliniti. Nu conteaza ca esti barbat sau femeie, ca esti in cuplu sau ca esti singur acasa si nu iti pasa de consecinte, masajul erotic este pentru tine, asa cum este si pentru mine. Sunt femeie si sunt 100% de acord cu practicile senzuale din saloanele de masaj erotic din tara la noi.

Sunt femeie si merg la masaj erotic!

Chiar va spun ca am si incercat, nu numai am auzit despre asta. Da, poate ca sunt singura care recunoaste aceste lucruri si printre putinele femei care viziteaza astfel de locuri populare mai ales printre barbati. Insa, cand am avut de ales intre a primi un masaj relaxant la spa si un masaj erotic la salon, am ales cea de-a doua varianta. Pentru ca este cu totul altceva, pentru ca nu mai incercasem, pentru ca am vrut sa vad cum ma va face sa ma simt la final.

Nu mi-am schimbat orientarea, sa stiti, sunt tot eu – iubesc barbatii, doar ca am inteles acum motivele pentru care majoritatea partii masculine se trage inspre asemenea servicii de top din Romania. Care sunt aceste MOTIVE SURPRINZATOARE pentru care ar trebui sa mergi si tu la masaj erotic? Uite ce m-a convins pe mine:

Motivele mele care ar putea sa devina si ale tale

  1. Ca femeie, masajul erotic iti venereaza „templul” si te ajuta sa ajungi mai repede la orgasm. Poate e prea pe fata pentru unii sau unele, insa acest aspect este unul foarte important in viata sexuala de cuplu. Se stie ca femeile ajung mai greu la placerea dintai promisa, insa cu ajutorul stimularii zonelor erogene, maseuzele de la salonul de masaj erotic te ajuta sa te cunosti si sa treci peste prejudecati si limite.
  2. Este dovedit stiintific faptul ca multi dintre clientii unor astfel de saloane de masaj erotic si-au crescut libidoul, dar, de asemenea, si sexualitatea si increderea in sine, oferindu-le posibilitatea de a dori mai mult in ceea ce priveste sexul. Nu este suficient sa te simti bine, este imperativ sa te simti excelent!
  3. In afara de contactul fizic, pe care il vei resimti din plin pe toata desfasurata sesiunii de masaj erotic de la salon, beneficiile acestui tip de apropieri sunt numeroase, datorita gelurilor si uleiurilor speciale care iti vor fi aplicate direct pe pielea expusa. Aceste lotiuni ajuta si la hidratarea si revitalizarea pielii in profunzime, in timp ce permit absorbirea perfecta a mineralelor si a ingredientelor active.
  4. Masajul erotic suprem este cel mai popular si dorit tip de masaj dintre toate de la salon. Nu am incercat inca asa ceva, insa imi doresc asta in viitorul apropiat. Este mai mult ca o calatorie delicioasa avand ca scop ridicarea ta la alte nivele de euforie care culmina cu … ai ghicit – orgasmul! Acest masaj profesional si, in acelasi timp foarte sexy, este faimos pentru utilizarea unor tehnici tantrice de respiratie de-a lungul intregii sesiuni de relaxare. Aici vei fi invatat sa respiri asa cum trebuie si sa stii cum sa faci fata gradului de control si de auto-disciplina necesare senzatiilor fizice si psihice oferite in timpul unui asemenea masaj.
  5. Datorita unui asemenea tip de serviciu, nivelurile de stres ti se vor reduce, ceea ce va duce la o concentrare, energie si productivitate mai mare.
  6. Cel mai mare beneficiu posibil cu care poti sa te faci odata cu vizitarea unui salon de masaj erotic tine de masajul oferit de doua maseuze deodata. Pun pariu ca multi barbati s-au gandit la asta, insa asa ceva chiar este real. Trebuie doar sa stii ca exista preturi masaj erotic pentru asta, care pot varia de la serviciu la serviciu si de la maseuza la maseuza. Efectul unei asemenea experiente este hipnotic, uimitor si unic, fara doar si poate.
  7. Si masajul in cuplu este ceva foarte la moda in ziua de azi. Te ajuta foarte mult in cadrul unei relatii, dar si pe tine ca individ pentru a-ti da seama de ceea ce iti place, ceea ce nu, si ceea ce ai accepta sau nu in cuplu.

Eu asa am inceput toata experienta aceasta cu saloanele de masaj erotic. Iubitul meu de atunci m-a intrebat daca as alege asta in defavoarea unui masaj normal la spa si am zis DA. Datorita acestui lucru, acum am putut sa va spun voua despre toate motivele pentru care ar trebui sa incercati asa ceva incepand cu ACUM.

Blogger: Oana M. Roman

Published by admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *