Cu toții am trecut la un moment dat prin situația în care căutam un salon de hair and beauty. Am stat multă vreme cu saloanele închise și mai apoi cu teamă de a mai ieși în lume. Pandemia însă ne-a învățat totodată cât de importante sunt serviciile de hair and beauty și câtă nevoie avem de ele. Acum este și mai ușor să ai acces la acestea, prin Stailer. 

Deja celebră, platforma Stailer este activă în 20 de orașe. Așadar, dacă ești în căutare de loc liber pe scaunul unui stilist pentru tuns barbati in Arad sau manichiură/pedichiură pentru femei, prin Stailer căutările îți sunt mai ușor de realizat. Iată cum! 

Folosește Stailer din câteva click-uri

Poți face căutările dorite la orice oră din zi sau din noapte și în acest sens nu ești absolut deloc condiționat. De asemenea, poți seta câte programări îți dorești, fără să fii condiționat nici de acest aspect. 

Caută în orașul de interes pentru tine, tipul de serviciu, pentru cine este, precum și în funcție de dată și ora. Filtrul din pagină îți va selecta doar acele saloane care corespund acestor preferințe. Iar din acestea tu alegi ce îți convine. Pentru fiecare oraș în parte ai zeci de saloane înscrise, astfel încât lista de opțiuni generată va fi una generoasă. Dacă ai nevoie de detalii vezi aici.

Cât privește alegerea pe care o vei face tu, poți miza pe prețuri sau pe reputația stilistului. La fiecare salon înscris ai opțiuni de genul, detalii trecute: recenzii reale ale clienților, fotografii din locație, durata unui serviciu, precum și prețul acestuia. Așadar, destul de multe repere încât să alegi varianta care îți convine. 

Nu te costă nimic să folosești această platformă 

Ah, Stailer înseamnă totodată și o aplicație dedicată, cu același nume, dar și cu aceleași condiții de utilizare. Adică nu te costă nimic să o descarci, să o instalezi pe smartphone și să o folosești ori de câte ori îți dorești, pentru programările tale la salon. Sau poate vei face un favor astfel și celor dragi ție. 

Marele avantaj este că poți digitaliza complet acest task. De fiecare dată când ai nevoie de o programare la salon poți folosi Stailer. Este mai simplu și mai rapid, nu te costă nimic să faci asta și nici prețurile serviciilor nu sunt influențate de faptul că tu ai setat programarea online. Iar beneficiile nu se opresc aici. 

Stailer îți dă acces și prioritate, dacă se poate spune așa, la saloanele din orașul tău. Poate că pe unele nici nu le știi, încă. Poate că ai nevoie de o vizită la salon de pe o zi pe alta și nu peste cine știe câte zile. Caută mai rapid ca oricând, prin Stailer și ai posibilitatea să găsești un loc liber chiar și în aceeași zi, la interval de câteva ore. 

Programările setate astfel nu mai depind de personal, nu țin cont dacă salonul este sau nu deschis în acel moment. Și sunt imediat confirmate, așadar nici pentru acest pas nu trebuie să revii cu un telefon. 

Contact: support@stailer.ro

Published by admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *