Fie că ești bărbat sau femeie, la un moment dat simți nevoia de o schimbare de look. Chiar dacă există acest stereotip conform căruia femeile sunt mari consumatoare de servicii de hair and beauty, în ultimii ani se pare că și bărbații au devenit competitivi la acest capitol. Preferă spre exemplu barba crescută și doar pentru a o întreține trebuie să treacă pragul saloanelor destul de des.

Publicul feminin și masculin deopotrivă se va bucura să afle că stailer.ro poate fi de mare ajutor atunci când trebuie să programeze o vizită la salon, când există interes pentru o programare la Naty Beauty Salon din Bucuresti spre exemplu. La fel de bine, Stailer poate optimiza timpul de căutare și programările făcute la saloane din Iași, Timișoara, Oradea sau Cluj.

Cum funcționează

Mai simplu decât pare. Cel interesat accesează pagina oficială și setează datele sale de interes, urmând ca filtrul activ din pagină să afișeze doar acele saloane care corespund preferințelor. Pot fi setate date precum ziua și ora la care dorești programarea, pentru cine să fie, orașul de asemenea. Iar din rândul saloanelor alegerea poate ține cont de durata unei sesiuni de costuri de ce nu, de distanța față de locația ta.

Stailer este altceva. Îți permite acces nelimitat aici, indiferent câte programări faci lunar. O variantă de utilizare este cea cu un cont creat. Este de asemenea gratuit și îți aduce posibilitatea de a seta remindere pentru fiecare programare. Din cont poți gestiona toate programările făcute, ții evidența acestora și este mai practic decât crezi.

Spus pe scurt, Stailer este rapid, eficient, dar și gratuit! Click aici pentru alte informatii.

Schimbă look-ul fără să fii temător de rezultat

Părul după ce îl tai poți doar să mai regreți că l-ai avut lung. Mai ales în cazul celor care se confruntă cu diverse probleme – par subțire, rar, care crește greu – este o adevărată tragedie să facă o schimbare de look. Mai rău este când acea schimbare nu este chiar cea dorită. Sunt mulți cei care au experimentat cel puțin o dată în viață povestea mersului la hairstylist. Îi spui că vrei doar vârfuri tăiate și te lasă fără o palmă din lungimea părului.

Caută stilistul potrivit ție prin Stailer. Este mai ușor. Fiecare salon înscris aici are detalii înregistrate, uneori chiar și fotografii din salon cu rezultatele unor coafuri. Sunt recenzii de asemenea ce pot face o mare diferență. Asta pentru ca doritorii să facă o alegere în cunoștință de cauză.

Poți descoperi astfel că în orașul tău sunt mai multe saloane și unele sunt chiar foarte bine cotate. Sunt stiliști ce au specializări anume. Să nu crezi că atunci când vine vorba de colorimetrie este o joacă de copil. În funcție de  tipul schimbării de look pe care ti-o dorești alege salonul unde vei găsi pe cineva competent și de încredere pentru a te lasă pe mâna sa, la propriu.

Contact: support@stailer.ro

Published by admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.