Piscine naturale periculoase

Natura ne ofera o sumedenie de oprtunitati pentru a ne bucura de frumusetile si de miracolelele ei. Natura este cea mai frumoasa parte a umanitatii daca este apreciata la adevarata ei valoare.

Natura este cea care ofera foarte multe oportunitati de distractie, unele dintre ele fiind de-a dreptul inspaimantatoare. Exista anumite locatii sau cascade, piscine naturale care sunt de-a dreptul periculoase si in care nu se poate oricine scufunda. Acestea sunt niste piscine naturale infricosatoare deoarece sunt speciale prin felul lor de a fi.Iata care sunt cele mai periculoase piscine naturale:

Tat Kuang Si

Aceasta cascada este situata pe malul raului mekong din Laos. Aceasta cascada are o apa cristalina dar este structurata si pe mai multe nivele. In cazul in care doriti sa va aventurati in aceasta cascada trebuie sa dati dovada de un curaj debordant deoarece exista acele bazine suspendate care te pot proiecta direct pe stancile care e afla la baza cascadei.

Bazinul Diavolului

Numele este suficient de sugestiv pentru a realiza ca scufundarea sau scaldarea in aceasta piscina naturala este extrem de periculoasa. Ea este situata la baza cascadei Victoria iar langa ea se afla o prapastie de 105 metri. Este foarte important sa aveti grija deoarece autoritatile din Zambia anunta ca anual se intampla aproximativ un accident care se soldeaza cu deces. Daca pana acum aceasta cascada nu era prea accesibila de vizitat se pare ca din luna septembrie si pana in luna octombrie turistii au asaltat aceasta destinatie.

Abisul albastru al lui Dean

Aceasta cascada periculoasa este conul unui vulcan scufundat care se afla in Bahamas si este o atractie foarte mare pentru cei carora le plac scufundarile. Exista multe pesoane care nu au avut echipament in momentul in care s-au scufundat ceea ce s-a soldat cu decese. Vulcanul este adanc de 135 de metri. Aceasta piscina extrem de frumoasa se afla la 100 de klilometri de Belize si este una dintre cele mai frumoase destinatii ale lumii.

Published by admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.