Planificarea vacantei de iarna

Atunci cand vine iarna ne gandim deja ca vine o perioada noua de concediu. Sigur ca nu mai beneficiem de o vacanta la fel lunga ca atunci cand era vara si mergeam la mare insa trebuie sa ne bucuram de zilelel libere indiferent cat sunt de putine.

Sigur ca daca vine iarna vin si sabratorile de iarna iar cei mai multi dintre noi ne gandim sa plecam cateva zile sa scapam si sa uitam de tot stresul cotidian. Trebuie sa avem in vedere anumite lucruri atunci cand dorim sa planificam o vacanta mai ales ca preturile in perioada sarbatorile este ceva mai mare decat in restul anului. Asadar, este foarte important sa parcurgem toti pasii pe care dorim ca sa putem beneficia de reduceri si de un raport echilibrat calitate-pret.

Iata de ce trebuie sa tii cont daca iti doresti sa ai o vacanta perfecta:

In primul rand trebuie sa decizi perioada in care vrei sa calatoresti. Trebuie sa stii datele precise de zbor daca iti doresti sa pelci din tara, sa verifici evenimentele care au loc la destinatia pe care ti-au ales-o si mai apoi sa vorbesti cu seful la servciiu sa iti dea concediu. Este important acest factor deoarece vorbind deja nu vei mai putea sa dai inapoi si in plus, seful va fi intema ca nu vei fi la serviciu intr-o anumita perioada.

Apoi, cauta o cazare cat mai buna pentru o vacanta de iarna. Preturile la cazare sunt mai mari de sarbatori decat in perioada imediat urmatoare, iar preturile pentru vacantele de Revelion sunt mai mari decat cele pentru Craciun. De asemenea, se poate ca pretul unei camere de hotel in perioada sarbatorilor de iarna sa fie mai mare daca rezervi direct la receptie comparativ cu o rezervare prin agentie.

Asadar, tot ce iti ramane este sa pui banii deoparte si sa incerci sa te tii de cuvant.

Published by admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.