Programează-te la salon printr-o aplicație online, cu Stailer

Saloanele de înfrumusețare și întreținere corporală sunt acum mai aproape de tine, fiind accesibile online. Nu doar că poți vedea informații despre ele sau detalii referitoare la preț, ci te poți și programa tot prin intermediul internetului. Pentru a-ți fi mai ușor să alegi un salon de înfrumusețare preferat, descoperă aplicația Stailer!

Aplicația Stailer este una extrem de ușor de folosit, care te va ajuta să obții un loc la salonul dorit. Fie că vorbim de un barbershop, o frizerie, un coafor, un salon de masaj sau de machiaj – în toate cazurile este disponibilă aplicația. Cele peste 40 de orașe din țară care se găsesc în lista aplicației conțin numeroase saloane și hairstyliști la care te poți programa. Alege-l pe cel în care locuiești sau cel mai aproape de tine și profită de confortul programărilor online.

Programează-te la salon printr-o aplicație online!

Pentru a te putea bucura de toate aceste beneficii, descarca aici aplicatia Stailer sau accesează platforma. În ceea ce privește aplicația, aceasta este disponibilă pe telefon și tabletă, în Google Play, App Gallery și App Store. Oricare ar fi sistemul de operare al telefonului sau tabletei, vei putea descărca această aplicație. Platforma este și ea o modalitate prin care te poți programa, fiind accesibilă pe orice dispozitiv – inclusiv laptop sau PC. Ai nevoie doar de o conexiune la internet. 

Aplicația îți oferă mai multe avantaje în ceea ce privește programarea la salon. Pe lângă faptul că poți rezerva locul la salonul dorit, mai poți opta și pentru alte beneficii. Este vorba despre reprogramarea la același hairstylist sau salon, despre utilizarea hărții interactive, cât și despre setarea reminderelor despre programare. 

Harta interactivă are în vedere listarea saloanelor din apropierea ta, pe baza locației tale pe care trebuie să o activezi. Setarea reminderelor este ideală pentru cei care fie uită de programare, fie au probleme cu timpul și nu reușesc să îl împartă corect. Ai mai multe detalii aici despre această aplicație, cât și despre platformă. 

Servicii disponibile pentru fiecare gen

Selectarea genului de pe prima pagină a platformei sau a aplicației generează automat doar serviciile specifice. Doamnele și domnii se pot bucura de un răsfăț total la saloanele preferate și pot opta chiar pentru o programare la același salon. Dacă sunteți cuplu puteți să vă programați la centre de înfrumusețare care oferă servicii pentru femei și bărbați. 

Prima pagină a site-ului și a aplicației conțin câmpurile pe care trebuie să le completezi pentru a alege un salon. În plus, pe lângă faptul că vei vedea toate serviciile pe care le oferă un salon, ai posibilitatea de a le compara între ele și mai apoi de a opta pentru unul. Prețurile, orarul, serviciile totale, părerile clienților și zona în care se află saloanele sunt criteriile prin care le poți compara. 

Bucură-te de toate beneficiile pe care ți le oferă Stailer și programează-te la salonul preferat sau la unul nou, la care nu ai mai fost până acum! În doar câteva minute îți poți rezerva locul pentru un eveniment important. 

Contact: support@stailer.ro

Published by admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *