Reactia femeilor dupa ce sunt inselate

Chiar cand credeai ca totul merge ca pe roate afli ca persoana pe care o iubesti din tot sufletul tau te-a inselat. Daca tocmai ai decoperit acest lucru iata ce ai de facut.

Cum trebuie sa recationzi in acest caz mai ales daca nu te asteptai la acest lucru? Normal este foaret dureros pentru tine si trebui  sa te gandesti de doua ori inainte de a actiona.  Primul instict este sa pui mana pe telefon si sa tipi la el nervoasa in legatura cu ce ai aflat. Invata sa actionezi cu cap.

Si bineinteles el va inventa scuze, va incerca sa te minta in toate feluriel posibile, ca de fapt el te iubeste si ca totul a fost doar o greseala. Si cu siguranta va impacati imediat. Si ai sa fii si mai dezamagita cand vei afla ca el in continuare te minte si te inseala.

Indiferent cum te-ai simti cea mai buna solutie este sa astepti. Incearca sa afli cat mai multe informatii, de exemplu vorbeste cu un prieten de-al lui cu care comunici tu mai des si esti mai apropiata fata de el. Mai ales ca el il cunoaste mai bine, cu siguranta te poate sfatui.

Poti afla si lucruri pe care nu le stiai pana acum. Si cu cat tu stii mai multe lucruri cu atat lui ii va fi mai greu sa se scuze in fata ta. Multe femei prefera sa se razbune si nu oricum ci facand sex cu alt barbat? Crezi ca asta te va face pe tine sa uiti faptul ca te-a inselat. Nu prea cred. Poate ii vei rani putin orgoliul dar nimic mai mult.

Asa ca nu este o solutie. Nu te umili in fata lui, mai de graba plangi in fata unei prietene pe care stii ca o cunosti de o viata. Nu ceda si nu ierta. Daca a facut-o odata sigur te va insela si pe viitor.

Published by admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.