Khan Academy

Cu peste 300 milioane de vizualizari, Khan Academy este o resursa grozava pentru acele persoane care vor sa aprofundeze anumite cunostinte sau pur si simplu sa invete despre orice subiect au chef. Aceasta resursa de invatare este folositor atat pentru copii, cat si pentru absolventii adulti tocmai datorita versatilitatii ei si a varietatii de subiecte, toate gata de a fi invatate. Multe asemenea subiecte vin si cu exercitii ca sa se asigure de faptul ca esti capabil sa intelegi materialul disponibil. Tine pasul cu tine, asigurandu-te ca tot ceea ce conteaza este faptul ca tu inveti din asta, si nu incerci sa impui acestei invatari un deadline.

Invata la nivel de Ivy League

O educatie de tip Ivy League are aceasta prestanta si statut datorita lungii perioade de existenta si datorita calitatii educatiei la care se asteapta oamenii. Insa nu trebuie sa inveti la o scoala de tip Ivy League, cu multi oameni care vor sa reuseasca in niste spatii mici, nu este rau sa inveti ceva dintr-o scoala Ivy League daca nu platesti pentru asta. Prin Massive Open Online Courses, esti capabil sa inveti cei mai bun de la profesori Ivy League in confortul propriei tale locuinte. Impreuna cu orice scoala ce ofera domenii de invatare, iTunes U si Coursera sunt doi furnizori populari ai Massive Open Online Courses.

Check out Udemy

Udemy este resursa pentru oamenii care vor sa invete ceva si sa si inceapa sa puna in aplicare acele cunostinte dobandite imediat dupa. Multe persoane nu tin chiar atat de bine pasul tocmai pentru ca au parte de un instructor, oricum cu o asemenea persoana de baza vei avea parte de o experienta de invatare personalizata. Udemy exceleaza in predarea de cunostinte tehnice, cum ar fi programarea si invatarea de aspecte avansate legate de diferite aplicatii. In orice caz, poti gasi lectii si cursuri intr-o gama variata de subiecte.

Published by admin

One thought on “Resurse pentru continuarea studiilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *