Sfaturi pentru noua garderoba

Probabil dresingul tau nu se mai termina. Si de ce spun asta? Sigur este imbibat cu o gramada de lucuri si piese vestimentare.  Dar trebuie sa stii ca unele piese vestimentare iti pot afecta sanatatea. Incearca sa nu devii o victima a modei.

Sa incepem intai cu lenjeria intima. Sutienul te poate afecta suficient mai ales daca nu ai unul potrivit. Bretele prea stranse cel putin alea subtiri pot exercita presiune asupra nervilor cervicali, provocand in acest fel durere in zona tamplelor si gatului, bratelor, afectand postura.

De asemenea jeansii prea strambti iti pot afecta sanatatea. In ce sens? In acest fel risti sa te alegi cu o infectie vaginala. Daca deobicei porti pantaloni mulati, este de preferat sa  alegi modele din denim elastic.

Si panatalonii cu talia inalta sunt incomozi. pot presa prea tare stomacul ducand chiar la arsuri. De asemenea pot restrictiona respiratia si creea senzatia de disconfort.

Si ochelarii mari de soare sunt o problema. Ei pot pune o presiune prea mare pe sinusuri. Este indicat sa alegi un model mai usurel care sa nu iti lase urme pe nas mai ales daca ii porti o perioada mai lunga de timp.

De asemenea si gentile uriase nu sunt recomandate. Cu cat sunt mai mari cu atat avem obiceiul sa punem si mai multe lucruri in ea, iar in acest fel presam coloana vertebrala. Daca totusi nu te poti lipsi de anumite lucruri si obisnuiesti sa ai mereu o geanta grea, schimb-o din cand in cand de pe un umar pe altul.

Si pantofii foarte strambti pot crea probleme grave. Fac piciorul sa transpire mai ales cand e foarte cald afara si pot genera boala cunoscuta sub numele de „picior de atlet”. Este o infectie ce debuteazacu vezicule intre degete, care mai apoi se pot transforma in fisuri.

Published by admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.