Exista foarte multe femei care isi odoresc din tot sufletul sa fie mamici cat mai repede si sa se bucure de acest lucru. De foarte multe ori o sarcina este extrem de dorita. Atat de dorita incat orice femeie abia asteapta sa simta primul sentiment de mama.

Instinctul matern al femeii se simte si in bucuria in care afla ca sunt insarcinate. Din pacate, in ultima vreme exista destul de multe cupluri care nu reusesc sa sa aiba un copil din cauza faptului ca au un program prea incarcat sua sunt prea stresati. Sigur ca in momentul in care va doriti sa ramaneti insarcinata trebuie sa urmati un stil de viata cat mai usor, mai sanatos si mai putin stresant. In cauzl in care va stresati nu veti reusi sa ramaneti insarcinata.

Foarte multe femei isi fac testul de sarcina in fiecare luna. Cum spuneam si mai sus, daca suntem prea stresati nu vom reusi sa ramanem cu o sarcina. In plus, exista o serie de simptome care trebuie sa se instaleze si dupa aceea puteti incerca cu un test de sarcina. Iata care sunt acestea:

Oboseala

Oboseala se va instala de indata ce veti ramane insaricnata. In plus, va exista si o stare de lenesie alterata cu oboseala si va aparea in momentul in care hormonii de sarcina vor incepe sa dezvolte terenul pentru dezvoltarea sarcinii.

Urinari frecvente

In cauzl in care observi ca urinezi destul de frecvent trebuie sa te gandesti foarte serios daca stii ca problema nu poate fi de natura patologica. Urinarile dese, mai ales cele din timpul noptii duc la o crestere in volum de lichide pentru ca organismul sa se dezolte normal.

Simt olfactiv

Daca esti insarcinata vei simti toate mirosuruile. Mai exact, in cazul in care vei simti foarte profund absolut toate mirosurile din jurul tau inseamna ca acestea sunt datorate de modificarile hormonale care se produc in organism.

Published by admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.